Zbor de coşmar pentru călătorii unei curse Air Canada. Turbulenţele violente au dus la rănirea a 37 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Jess Smith
FOTO Jess Smith

Cel puţin 37 de persoane au fost rănite la bordul unui avion Air Canada, care a fost afectat de turbulenţe severe şi a trebuit să aterizeze de urgenţă, informează BBC.

Avionul, care transporta 284 de persoane, pasageri şi membri ai echipajului, călătorea de la Vancouver la Sydney, dar a fost redirecţionat spre Hawaii. 

Treizeci de oameni au fost transportaţi la spital, în Honolului, joi. Nouă dintre ei sunt răniţi grav, potrivit oficialilor. 

Air Canada a declarat că aeronava Boeing 777-200 a „întâmpinat turbulenţe neaşteptate în aer clar... la două ore după ce a trecut de Hawaii“.

Compania a adăugat că urmează să găsească hoteluri în Honolului, până când un nou zbor spre Australia va putea fi organizat.

„Am avut turbulenţe şi cu toţii am fost izbiţi de tavan şi toate lucrurile au căzut... oamenii zburau“, a declarat Jess Smith, pasageră a zborului, pentru postul TV KHON.

View this post on Instagram Unexpected holiday in Hawaii A post shared by Sam Rattanasone (@sam_rattanasone) on Jul 11, 2019 at 11:45am PDT

„Pe unii oameni care nu purtau centura...îi vedeam prin aer şi cum se loveau cu capetele de tavan şi de toate, a fost ceva intens“, a precizat un alt pasager la acelaşi post.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite