Turcia și-a închis spațiul aerian pentru zborurile către Europa ale unei companii de aviație armene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful consiliului de administrație al transportatorului aerian, Aram Ananyan, a spus că o astfel de decizie a fost luată „fără niciun temei vizibil”.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Turcia și-a închis spațiul aerian pentru zborurile către Europa ale companiei aeriene armene Flyone Armenia fără vreun avertisment a declarat șeful consiliului de administrație al transportatorului aerian Aram Ananyan.

Din motive necunoscute nouă și fără niciun motiv aparent, autoritățile aviatice turce, fără o notificare prealabilă, au anulat permisiunea acordată anterior Flyone Armenia de a opera zboruri către Europa prin spațiul aerian turc. Compania aeriană și pasagerii noștri se confruntă cu un fapt neplăcut, ", a spus Anayan.

Șeful companiei aeriene a menționat că Flyone Armenia lucrează cu pasagerii zborurilor anulate și va informa despre evoluția situației în viitorul apropiat.

Zborul de la Paris la Erevan a aterizat la Chișinău din cauza închiderii de către partea turcă a spațiului aerian pentru compania aeriană armeană Flyone Armenia, conform șefului consiliului de administrație al transportatorului aerian, Aram Ananyan.

Momentan nu s-au primit explicații sau comentarii din partea turcă. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite