Pod distrus de o cădere de pietre în India. 9 persoane au murit, iar alte trei au fost rănite VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilanţul inundaţiilor şi alunecărilor de teren provocate de ploile torenţiale musonice din India a crescut duminică la 124 de morţi Foto: Twitter
Bilanţul inundaţiilor şi alunecărilor de teren provocate de ploile torenţiale musonice din India a crescut duminică la 124 de morţi Foto: Twitter

Nouă turişti au fost ucişi şi alţi trei au fost răniţi după ce au fost loviţi de mai mulţi bolovani care au căzut de pe un versant, în timpul alunecărilor de teren din districtul Kinnaur din Himachal Pradesh, India. Un pod a fost distrus şi el.

Potrivit comisarului adjunct (Kinnaur), Abid Hussain Sadique, incidentul s-a produs duminică după-amiază când mai multe alunecări de teren, declanşate de precipitaţiile recente, audistrus un pod şi au avariat vehiculele pe drumul Batseri-Sangla, potrivit HindustanTimes.com.

Sudesh Kumar Mokta director al Autorităţii de stat pentru gestionarea dezastrelor, a declarat că cei nouă turişti au fost ucişi când bolovanii au căzut asupra maşinii lor în timp ce se îndreptau spre Sangla din satul Chitkul. „Toate cadavrele au fost recuperate”, a spus Sarju Ram Rana, de la poliţia Kinnaur.

În imaginile suprinse de câţiva martori, ajunse virale, se observă cum bolovani imenşi se rostogolesc în jos, provocând prăbuşirea podului.

Bilanţul inundaţiilor şi alunecărilor de teren provocate de ploile torenţiale musonice din India a crescut duminică la 124 de morţi, au anunţat autorităţile, în timp ce zeci de persoane date dispărute sunt căutate de echipele de intervenţie, informează AFP, citat de stiritvr.ro.

Coasta de vest a ţării a fost afectată, începând de joi, de inundaţii produse în urma ploilor torenţiale, iar serviciile meteorologice indiene au avertizat asupra averselor care vor continua să cadă zilele următoare.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite