Musk a ridiculizat interviul scandalos al lui Putin

0
Publicat:

De câteva zile, rețeaua X râde de dictator, care a evitat să răspundă la întrebări cu ajutorul ficțiunii istorice, arată un articol postat de agenția ucraineană de știri Unian.ua.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Miliardarul american Elon Musk a ridiculizat interviul pe care dictatorul rus Vladimir Putin l-a acordat jurnalistului Tucker Carlson, arată Unian.ua.

Fondatorul companiei „SpaceX” a postat un meme al unuia dintre utilizatorii rețelei pe microblogul X (fost Twitter). El a comentat meme-ul cu textul: „Cel mai bun răspuns până în prezent”.

În captură de ecran, un jurnalist american l-ar fi întrebat pe dictator de ce Rusia a invadat Ucraina. "Sunt de acord cu asta. Vedeți, pe 28 mai 2016, o gorilă a fost împușcată la Grădina Zoologică din Cincinnati...", "răspunde Putin".

Foto: Unian.ua
Foto: Unian.ua

Ce a spus Putin în interviul scandalos cu Carlson

La începutul conversației, dictatorul i-a spus jurnalistului că își va permite „o mică referință istorică, timp de 30 de secunde sau un minut”. Drept urmare, el i-a ținut prelegeri lui Carlson despre istoria Ucrainei și Rusiei în propria variantă, timp de cel puțin 25 de minute.

Putin s-a plâns că Rusia nu dorește să fie admisă în NATO și a fost „dusă de nas în situația cu acordurile de la Minsk”, și a mai afirmat că Polonia l-a forțat pe Hitler să declanșeze al Doilea Război Mondial pentru că era o vecină „recalcitrantă”.

În plus, el continuă să dea sigurări că Rusia nu a început războiul împotriva Ucrainei, ci încearcă să-i pună capăt.

Putin l-a mai numit pe tatăl președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, un soldat din prima linie care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite