Incident şocant: trupul unei femei dispărute a fost găsit întreg în burta unui piton uriaş. A înghițit-o de vie | VIDEO

0
Publicat:

Incidentul incredibil de rar s-a petrecut în Indonezia, unde corpul unei femei care dispăruse în urmă cu o zi de acasă a fost descoperit, vineri, întreg în burta unui piton uriaş. Soţul ei spune că a fost înghiţită de vie.

Pitonul poate ajunge până la 10 metri lungime
Pitonul poate ajunge până la 10 metri lungime

Farida, o femeie de 45 de ani, mamă a patru copii, a fost dată dispărută joi seara, când familia spune că nu s-a mai întors acasă. Soţul său, împreună cu mai mulţi vecini din satul Kalempang, din provincia indoneziană Sulawesi de Sud, a început căutările chiar din acea seară, dar nu a reuşit să dea de urma femeii, potrivit FoxNews.

Căutările au continuat şi vineri într-o zonă împădurită din apropiere, unde Noni, soţul, a descoperit la un moment dat câteva lucruri care îi aparţineau soţiei sale şi a început să cerceteze mai atent locul cu pricina. Lui i s-au alăturat şi alţi săteni şi în scurt timp au observat un piton cu o burtă uriaşă.

După ce au reuşit capturarea acestuia, oamenii au hotărât să deschidă stomacul reptilei şi au avut parte de o imagine cumplită: mai întâi au văzut capul şi apoi trupul întreg al femeii dispărute.

„Soțul Faridei a găsit lucrurile ei, ceea ce l-a făcut să aibă suspiciuni. Sătenii au căutat apoi în zonă şi în scurt timp au observat un piton cu burta mare. Au fost de acord să deschidă stomacul pitonului. Imediat ce au făcut-o, înăuntru s-a văzut capul Faridei”, a descris întreaga scenă Suardi Rosi, şeful satului Kalempang, care a participat la căutări.

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost găsită complet îmbrăcată în stomacul pitonului, despre care cei prezenţi la căutări spun că avea cel puțin 4,5 metri lungime.

Astfel de incidente sunt extrem de rare, dar nu sunt ceva nemaiîntâlnit în Indonezia.

Anul trecut, locuitorii din districtul Tinanggea din sud-estul Sulawesi au ucis un piton de aproximativ 4 metri lungime, în încercarea de a-l salva pe un fermier local în jurul căruia se încolăcise şi pe care se pregătea să-l înghită. Şi tot în 2023, un fermier din Sulawesi de Vest a dispărut și a fost găsit ulterior mâncat de viu de un piton de 3,5 metri pe o plantație de ulei de palmier, relatează AFP.

În 2018, o femeie în vârstă de 54 de ani a fost găsită moartă în stomacul unui șarpe de circa 7 metri lungime în orașul Muna din sud-estul provinciei Sulawesi.

Pitonul reticulat este considerat cel mai lung șarpe din lume și este originar din Indonezia, Filipine, India și Borneo. Cel mai lung piton reticulat descoperit vreodată avea o lungime de 3aproximativ 10 metri și cântărea incredibil de 350 de kilograme, potrivit Reptiles Magazine.

Regimul său alimentar natural este în principal reprezentat de rozătoare, dar se știe că șerpii mai mari se hrănesc cu animale mai mari și chiar primate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite