Incident bizar. O femeie a fost arestată după ce a fugit pe pistă ca să prindă avionul VIDEO

0
Publicat:

O femeie a fost arestată, după ce a fugit direct pe pista de decolare a unui aeroport australian și s-a băgat sub avion. Martorii au rămas uimiți de gestul său.

Femeia a pătruns direct pe pista de decolare FOTO Captură X (Twitter)
Femeia a pătruns direct pe pista de decolare FOTO Captură X (Twitter)

Scenele incredibile au avut loc pe aeroportul din Canberra. La fel ca și cum ar fi fost pe punctul de a pierde autobuzul sau trenul, călătoarea întârziată ar fi încercat să se îmbarce în avion, în ultima clipă.

Femeia ar fi reușit să treacă de securitatea aeroportului, miercuri, alergând după un zbor QantasLink care urma să plece spre Adelaide, notează www.news.com.au.

Prinsă cu droguri asupra sa

Ea a fost filmată în timp ce încerca să atragă atenția pilotului. În momentul în care a observat-o, acesta a oprit motorul aeronavei pentru a nu o pune în pericol. Femeia pare să fi trecut și pe sub avion, în timp ce se afla pe pistă.

Ea a fost luată în custodie de Poliția Federală Australiană, miercuri, la ora 19:30. S-a ales cu două capete de acuzare de deteriorare a proprietății: unul de intrare într-o zonă de securitate fără permisiune și unul de deținere a unei cantități mici de canabis.

Martorii nu au știut cum să reacționeze

Simon, un bărbat care a asistat la incident, l-a descris ca fiind „bizar”.

„O doamnă care ratase zborul, dar a decis că încă mai poate să-l prindă. S-a împins pe lângă personalul de la ușă, a coborât pe asfalt și a fugit până la avion. Literalmente, a stat sub el, lângă roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a oprit motorul”, a scris el pe rețelele de socializare.

Martorul a mai precizat că „nimeni nu a oprit-o” de la actul periculos, lucru pe care l-a confirmat și un alt pasager.

„Oamenii nu păreau să știe ce să facă. (Ne gândeam) ‘O va opri cineva?” , a declarat un alt bărbat, pentru 9News.

Zborurile pe aeroportul din Canberra au fost amânate cu câteva minute înainte ca toate operațiunile să revină la normal după incident.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite