Imagini șocante de la execuția unui traficant de droguri: aruncat în ocean cu mâinile legate și o ancoră prinsă de trup VIDEO

0
Publicat:

Un traficant de droguri fugar din Venezuela, cunoscut sub numele de „Talibanul”, este aruncat în ocean, cu mâinile legate și cu o ancoră în jurul taliei, ca răzbunare pentru că a furat peste 200 de kilograme de cocaină și bani de la un cartel.

Reinaldo Fuentes, în vârstă de 68 de ani, este văzut legat și cu călușul în gură, cu pete de sânge pe ceafă, înainte ca ucigașii săi să se chinuie să îl arunce - împreună cu ancora - peste bordul unei ambarcațiuni în Marea Caraibelor, în apropiere de Martinica.

Imaginile, distribuite pe rețelele de socializare, îl arată pe Fuentes privindu-l fix pe cel care înregistrează. El este apoi aruncat peste bord și lăsat să se înece.

Niciunul dintre răpitorii săi nu este identificat, dar unul dintre ei este auzit pe fundalul videoclipului spunând „asigurați-vă că nu ni se văd fețele", iar altul spune mai târziu „nu are cum să se salveze", potrivit dailymail.co.uk.

Printr-un șiretlic elaborat - și prost gândit - Fuentes, un intermediar al cartelului venezuelean Clan del Cartel, a aruncat anterior în mare un transport de narcotice în valoare de 10 milioane de dolari și a inventat o urmărire falsă a pazei de coastă pentru a explica faptul că nu a adus drogurile înapoi șefilor săi și a păstrat banii.

Reinaldo Fuentes așteaptă resemnat să fie aruncat în ocean FOTO captură video dailymail.co.uk
Reinaldo Fuentes așteaptă resemnat să fie aruncat în ocean FOTO captură video dailymail.co.uk

Apoi s-a întors pe apă pentru a colecta cocaina, a reambalat-o și a dus-o pe o altă insulă din Caraibe.

Dar planul a eșuat când oamenii săi de legătură l-au turnat, ceea ce a dus la moartea sa prin înecare pe 17 iulie - ziua în care a fost invitat la o întâlnire a cartelului.

Jurnalistul Rafael Tolentino a dezvăluit luni la „Esto No Es Radio", o emisiune matinală zilnică din Republica Dominicană, că Fuentes a obținut un document național de identitate fals care i-a permis să trăiască sub numele de Miguel Fulcar în Republica Dominicană, făcând astfel imposibilă identificarea sa de către autorități.

Se pare că Fuentes se întâlnea cu o avocată proeminentă, având grijă de fiica acesteia, în orașul dominican Bonao. El era originar din Sucre, Venezuela, și avea trei copii dintr-o relație anterioară în Venezuela.

Fuentes ar fi controlat traficul de droguri în cartierul Bonao din Buenos Aires, unde a căpătat porecla de „talibanul" datorită afacerilor ilicite cu traficanți de droguri din Orientul Mijlociu.

Doi membri ai organizației sale au fost uciși anterior într-un schimb de focuri cu poliția din Buenos Aires. O investigație i-a condus pe polițiști la o locuință unde a fost recuperat un depozit de arme dintr-o casă din Bonao. Se pare că armele îi aparțineau lui Fuentes.

Sursele au declarat pentru Tolentino că Fuentes a intrat în țară pe 14 iulie și a stat acolo două zile înainte de a pleca.

Sursele i-au spus lui Tolentino că Fuentes a fost ucis pentru că fusese implicat în furtul unui transport de cocaină de mai multe milioane de dolari destinat Tortola, cea mai mare dintre Insulele Virgine Britanice.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite