Celeste Arantes, mama legendarului fotbalist Pele, a murit la vârsta de 101 ani: „Va fi mereu prezentă în inimile și amintirile noastre”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Celeste Arantes, mama legendarului fotbalist brazilian Pele, a murit vineri, 21 iunie, la vârsta de 101 ani, în Brazilia. Potrivit AP, femeia s-a aflat în ultimii cinci ani într-o stare vegetativă. 

Celeste Arantes și Pele
Mama fotbalistului Pele, Celeste Arantes, a murit. Foto X/Pele

 Cauza morții nu a fost dezvăluită. Arantes a fost internată în spital în ultimele opt zile, a anunțat Confederația braziliană de fotbal într-un comunicat.  

Fundația Pele a transmis pe rețelele de socializare că mama singurului fotbalist care a câștigat de trei ori Cupa Mondială a fost un model de urmat. 

„Sentimentele de astăzi sunt amestecate. Regretăm profund plecarea lui 'Celestinha', așa cum îi spunea cu drag fiul ei. În același timp, suntem veșnic recunoscători pentru existența ei", a transmis fundația. „Dona Celeste este regina mamă și va fi mereu prezentă în inimile și amintirile noastre”. 

Santos, clubul la care a evoluat Pele în cea mai mare parte a carierei sale, a transmis că fanii sunt îndurerați de moartea „mamei regelui nostru etern"

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pele, a fost unul dintre cei trei copii ai lui Celeste Arantes. Deși la început nu a vrut ca fiul ei să ajungă fotbalist profesionist, ea și-a schimbat ulterior părerea.

Amintim faptul că Pele a murit la 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite