Călătorie fatală cu autobuzul pentru o adolescentă. A murit după ce s-a aplecat peste geam

0
Publicat:

De un sfârșit cumplit a avut parte o adolescentă în timpul unei călătorii cu autobuzul. Fata de 13 ani a murit după ce s-a aplecat peste geam pentru a face cu mâna prietenilor ei. Ea s-a lovit cu capul de un stâlp de beton.

Adolescenta se afla în autobuz FOTO Shutterstock
Adolescenta se afla în autobuz FOTO Shutterstock

Fernanda Pacheco Ferraz, în vârstă de 13 ani, se întorcea acasă de la școală când a avut loc tragedia, în Nova Friburgo, lângă Rio de Janeiro, Brazilia. Conform publicației Mirror, ea se afla pe unul dintre scaunele din spate ale autobuzului și își lua la revedere de la colegii săi de clasă, fără să observe stâlpul de beton.

Fata nu a mai putut fi salvată

În urma cumplitului incident, ceilalți pasageri din autobuz i-au spus șoferului să oprească. Acesta a alertat apoi autoritățile competente și echipa de conducere a companiei la care lucrează, înainte ca salvatorii să sosească la fața locului. În ciuda eforturilor depuse, paramedicii au confirmat decesul fetei.

Departamentul de Stat al Educației din Rio de Janeiro a anunțat o perioadă de doliu de două zile, suspendând cursurile la școala unde fata învăța, pentru restul săptămânii. Conducerea firmei de autobuz unde a avut loc tragedia și-a exprimat „regretul pentru incidentul neașteptat și tragic”. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Accident de autobuz soldat cu 10 morți, în Australia

În luna iunie 2023, un accident de autobuz produs pe pe coasta de est a Australiei, în regiunea viticolă Hunter, la nord de Sydney, a provocat 10 morți și 11 răniți grav, a relatat poliția de stat din New South Wales, transmite AFP.

Potrivit agenției, accidentul s-a produs luni seara, pe drumul expres care duce spre Sydney la ieșirea spre orașul Greta (situat la 170 km nord de Sydney). „Poliția din New South Wales investighează un accident <...> în care 10 persoane au murit și alte 11 au fost spitalizate”, a spus departamentul de poliție.

În total, în autobuz se aflau 39 de pasageri care se întorceau de la un eveniment la una dintre cramele din apropiere. 18 dintre ei au primit ajutor la fața locului și au putut pleca acasă. Și șoferul în vârstă de 58 de ani a fost dus la spital pentru examinare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite