BBC: Unanimitate în guvernul israelian privind răspunsul la atacul iranian

0
Publicat:

Hanoch Milwidsky, vicepreședinte al parlamentului israelian și membru al Knessetului din partea Partidului Likud al premierului Netanyahu, a declarat pentru BBC că există unanimitate în guvernul israelian cu privire la faptul că ar trebui să existe un răspuns la atacul iranian.

Atac iranian asuprta Parlamentului israelian FOTO: X
Atac iranian asuprta Parlamentului israelian FOTO: X

„Știam că va avea loc, existau multe așteptări și am fost foarte fericiți că s-a terminat așa cum s-a terminat, cel puțin această rundă”, a declarat el în cadrul emisiunii Newshour de la BBC, referindu-se la numărul mare de drone și rachete care au fost interceptate, scrie bbc.com.

„Nu cred că cineva din guvern sugerează cu adevărat să nu se riposteze la acest act”.

Întrebat dacă el crede că există o unanimitate similară în cadrul cabinetului de război al Israelului, care a fost format după izbucnirea războiului dintre Israel și Hamas în Gaza, el a răspuns: „Absolut.”

Nu cred că cineva în deplinătatea facultăților mintale se poate aștepta să nu riposteze după ce sute de rachete au fost trase în direcția noastră".

Recunoscând dorința SUA de a evita escaladarea militară, concentrându-se pe diplomație, el a spus că acesta este un "moment foarte crucial în istoria Israelului".

Bineînțeles că ascultăm, ne consultăm cu toți prietenii noștri din lume, dar, în cele din urmă, ultimul cuvânt ar trebui să fie al nostru”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite