Bătaie pentru noul iPhone 15. Imagini incredibile, surprinse la un mall din Dubai VIDEO

0
Publicat:

Mii de fani Apple au luat cu asalt magazinele din întreaga lume, unde au stat la cozi uriașe pentru a-și achiziționa noul model de Iphone. Londra, Beijing și Bangkok au fost printre orașele cele mai aglomerate. Cu toate acestea, nimeni nu îi întrece pe oamenii de la Dubai Mall unde a fost bătaie, la propriu.

Haos la intrarea în Dubai Mall FOTO Captură Twitter
Haos la intrarea în Dubai Mall FOTO Captură Twitter

Lansarea oficială a iPhone 15 a provocat haos în Dubai, unde a izbucnit o „luptă masivă”, iar agenții de securitate au fost forțați să intervină, potrivit Daily Mail.

Grăbiți să pună primii mâna pe noul dispozitiv, clienții se împing unii în ații, în afara magazinului emblematic al Apple de la Dubai Mall, din Emiratele Arabe Unite.

În imaginile de-a dreptul incredibile, ajunse virale pe rețelele de socializare, se vede și cum mai mulți oameni își pierd echilibrul și cad la pământ. Alte videoclipuri surprind clienți care trec prin mall – unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume – și se îngrămădesc pe scările rulante, pe fundalul țipetelor.

Lansarea Iphone 15 a creat isterie în întreaga lume

„O luptă masivă pentru noul iPhone 15 a avut loc la coada din afara Dubai Apple Store”, a scris o persoană pe X (fostul Twitter).

Alt utilizator a adăugat: „Coada de la Dubai Mall din această dimineață pentru lansarea #iPhone15 este pur și simplu incredibilă. Ceea ce am văzut anul trecut a fost o glumă în comparație cu cea de astăzi.”

Londra, Beijing și Bangkok au fost printre orașele cele mai aglomerate, vineri dimineață, când Iphone 15 a fost pus în vânzare.

Lansarea sa oficială vine la o săptămână după evenimentul foarte așteptat, Wanderlust, al titanului tehnologic, unde CEO-ul Tim Cook a dezvăluit Apple Watch Series 9, printre alte dispozitive.

Clienții Apple din India și-au înființat tabere de cu o seară în urmă, în fața magazinelor din Mumbai și Delhi. Unii au așteptat încă de joi de la ora 15:00.

„S-au format cozi lungi în afara magazinelor Apple în Select Citywalk Mall din Delhi din Saket și BKC din Mumbai, pe măsură ce seria iPhone 15 este scoasă la vânzare în India”, a scris o persoană pe X.

Prețul noului model de Iphone

Gama standard de iPhone-uri noi începe de la 799 de dolari și este echipată cu un nou cadru din titan, port de încărcare USB-C și noi funcții de inteligență artificială.

Deși popular, iPhone 15 a primit recenzii mixte, din momentul dezvăluirii sale, la evenimentul Wanderlust din 12 septembrie.

Dispozitivul vine în cinci culori diferite, nemaivăzute până acum, cu o cameră din spate îmbunătățită. Totuși, unii experți susțin că îi lipsesc îmbunătățirile la care au sperat.

Acestea includ durata de viață a bateriei și dimensiunea ecranului, iPhone 15 găzduind același afișaj de 6,1 inchi și capacitate de redare video ca și iPhone 14.

Chiar și așa, un utilizator X a susținut că un turist din Dubai a achiziționat 11 iPhone 15s, drept cadouri pentru familia sa. Cozile enorme din fața magazinelor s-au produs și din cauza speculațiilor cum că, pe internet, ar circula numeroase produse false.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite