Zboruri anulate și inundații în Germania după o furtună puternică VIDEO

0
Publicat:

Ploile torențiale din sud-vestul și centrul Germaniei au provocat inundații. Și activitatea celui mai mare aeroport din Europa, Frankfurt, a fost perturbată, mai multe zboruri fiind anulate.

Ploile abundente au dus la anularea a zeci de zboruri pe Aeroportul Internațional Frankfurt, cel mai aglomerat din țară, au anunțat joi, 17 august, autoritățile, potrivit ABCNews.

Cantități însemnate de apă s-au acumulat miercuri pe pistă, iar manipularea la sol a fost suspendată pentru mai bine de două ore, a anunțat agenția de știri germană dpa.

Conform site-ului aeroportului, 70 de zboruri au fost anulate până la ora 23.00, iar 23 de zboruri care aveau drept destinație finală Frankfurt, au fost redirecționate către alte aeroporturi.

Ploile torențiale din sud-vestul și centrul Germaniei de miercuri seară au dus și la inundarea mai multor străzi și pasaje.

În Gelsenkirchen, districtul Ruhr din vestul țării, pompierii au transmis că au salvat mai mulți oameni aflați în mașinile lor, după ce au rămas blocați în pasaje subterane inundate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite