Un cuplu de ofițeri ucraineni a murit într-un accident tragic. Plecaseră de pe front pentru a-și vedea fiul

0
Publicat:

Doi soți ucraineni, Alexander și Nelia Doțenko, care erau ofițeri de grăniceri au murit duminică dimineață într-un tragic accident, produs în regiunea Hmelnițki, a anunțat Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei. Când s-a produs accidentul, cuplul tocmai primise permisie de pe front pentru a-și vizita fiul de 13 ani, care era împreună cu bunica.

Un cuplu de ofițeri ucraineni au murit într-un accident tragic. FOTO: Obozrevatel
Un cuplu de ofițeri ucraineni au murit într-un accident tragic. FOTO: Obozrevatel

„În această dimineață, 29 ianuarie, cei doi soți au murit tragic în regiunea Hmelnițki. Erau grănicerii detașamentului Berdiansk, colonelul Alexander Viktorovici Doțenko și locotenent-colonelul Nelia Anatolievna Doțenko. Alexander a organizat și desfășurat activități de căutare operațională, iar Nelia a fost purtătorul de cuvânt al Detașamentului de frontieră din Lugansk, de multă vreme transmitea comunicate despre situația de pe linia de demarcație și de la granița cu țara agresoare”, a anunțat Serviciul de Grăniceri de Stat într-un comunicat, citat de publicația  relatează Obozrevatel. 

„Un soț și o soție, din prima zi a invaziei la scară largă, au apărat Ucraina pe frontul de sud. Moartea i-a pândit când au scăpat din război pentru câteva zile, pentru a-și vedea fiul de 13 ani”, a anunțat Detașamentul de graniță Berdiansk, din care făceau parte Nelia și Alexander. 

Potrivit publicației Zaxid.net, cei doi soți au murit într-o coliziune cu un camion, lângă Hmelnițki.

„Accidentul s-a produs duminică dimineața, 29 ianuarie, în satul Kaciurinți, la 40 km de Hmelnițki. Se știe că Volkswagenul Touran în care se aflau soții s-a izbit de un camion MAN. Din impact, Alexander, 40 de ani, și Nelia Doțenko, în vârstă de 37 de ani, au murit. Șoferul de camion, în vârstă de 26 de ani, a fost internat în spital. Oamenii legii investighează acum cauzele și circumstanțele accidentului mortal”, scrie ziarul.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri