Un actor ucrainean, salvatorul pisicilor din Irpin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: instagram
Foto: instagram

Alexei Surovtsev, actor de origine ucraineană şi triplu campion la striptease, salvează zilnic aproximativ 30 de pisici abandonate. Irpin este unul dintre oraşele atacate de forţele ruse.

Potrivit Daily Mail, Alexei este un „erou” pentru pisicile din Irpin. Actorul a luat iniţiativa de a salva pisicile, iar acţiunile sale sunt publicate pe reţelele de socializare. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Суровцев Алексей (@surovtsev.alexei)

Surovtsev a devenit cunoscut după participarea sa la versiunea ucraineană a emisiunii „Dancing with the Stars”. Într-un clip postat pe reţelele de socializare, Alexei este surprins în timp ce intră în clădirile distruse de atacurile ruse pentru a salva pisoii blocaţi înăuntru. Imaginile îl arată pe actor cum are grijă de animalele salvate, oferindu-le adăpost în propria locuinţă, unde le hrăneşte. 

Salvările sale sunt publicate pe contul său de Instagram, unde actorul distribuie poze şi clipuri video cu animalele abandonate. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Суровцев Алексей (@surovtsev.alexei)

Actorul a comunicat pe Instagram că iese să ajute animalele „aproape în fiecare zi”, salvând între douăzeci şi treizeci de pisici.  „Da, e periculos! Da, e greu! Da, înfricoşător! Dar când vezi aceşti ochi înspăimântaţi, devotaţi, îţi dai seama că nu este în zadar”, a scris Alexei într-o postare pe contul său de Instagram.  

Conform Daily Mail, animalele sunt predate fie propietarilor, fie cunoscuţilor acestora. 

Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de Суровцев Алексей (@surovtsev.alexei)
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite