Serviciile secrete ucrainene explică ce condiții sunt necesare pentru ca forțele armate să elibereze Bahmut

0
Publicat:

Dinamica acțiunilor eficiente ale forțelor de securitate și apărare ucrainene va duce la eliberarea Bahmutului, în timp ce ocupanții ruși aruncă tancuri în luptă, deoarece infanteria se luptă pe câmpul de luptă.

Vedere aueriană asupra orașului Bhmuut
Vedere aueriană asupra orașului Bhmuut

Mykola Volokhov, comandantul unității de informații Terra din cadrul Serviciului de informații al apărării din Ucraina (DIU),spune că atât ucrainenii, cât și rușii, au trimis în luptă un număr mare de tancuri, potrivit pravda.com.ua.

"Natura confruntărilor este în mare parte reprezentată de lupte de infanterie, dar, în ultima vreme, atât partea noastră, cât și inamicul au folosit un număr mare de tancuri. Dacă mai devreme era vorba doar de infanterie, acum inamicul desfășoară în mod activ vehicule. Acesta este un semn bun pentru noi, deoarece indică faptul că nu pot face față și trebuie să își retragă rezervele", a precizat Volokhov.

Volokhov a spus că forțele ucrainene au înregistrat progrese constante în ultima lună.

"Începem să intrăm în teritoriile pe care nu le controlam inițial. Prin urmare, situația este destul de pozitivă și optimistă", a declarat ofițerul de informații.

La 5 iulie, Andrii Kovalov, purtătorul de cuvânt al Statului Major General ucrainean, a declarat că forțele de apărare ucrainene au avansat în zona așezării Klishchiivka de pe frontul Bahmut.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite