O mamă a găsit o cutie de cereale în fața ușii și a sunat imediat la poliție. Ce semnificație are gestul: „Inițial am crezut că era o glumă”

0
Publicat:

O mamă a povestit că a început să se teamă pentru siguranța copiilor ei după ce a găsit în fața ușii casei sale o mai multe cutii de cereale.

chei in usa  jpeg

Hengameh Shahroodi locuiește în Buckinghamshire, Anglia, și este mama a doi copii de 10 și 17 ani. Aceasta a dezvăluit cum un străin misterios continuă să lase cutii de cereale în fața ușii ei în fiecare sâmbătă, fără nicio explicație.

Femeia spune că a râs de primul incident, dar în curând a decis să raporteze incidentul la poliție, după ce obiceiul a început să fie amenințător.

Femeia a devenit îngrijorată din cauza faptului că „infractorul” batea la ușă înainte de a fugi.

„Am început să-mi fac griji dacă pot lăsa copiii singuri. Inițial am crezut că era o glumă", a povestit ea pentru Bucks Free Press.

„Prima incident s-a petrecut seara, în jur de ora 20.30, a bătut tare în ușă, iar în fața ei au fost lăsate o cutie mare de cereale, lapte și o lingură. Am crezut că este o glumă”, a povestit aceasta.

Dar infractorii s-au întors pe 18 martie, săptămâna următoare, bătând la ușă și lăsând în urmă o cutie mare de cereale și câteva mai mici.

A treia oară când s-a întâmplat, toate cutiile de cereale fuseseră deschise.

Shahroodi spune că soțul ei a văzut pe cineva fugind prin fața casei, dar nu este sigur că era vorba de aceleași persoane.

Incidentele cu cerealele au îngrijorat-o pe femeie, în ciuda faptului că locuiește într-un „cartier sigur și calm”.

După cel de-al treilea incident din 25 martie, Shahroodi și-a întrebat vecinii dacă știu sau au văzut ceva.

Vecinii ei sunt la fel de nedumeriți ca și ea de cele întâmplate și au sugerat că ar putea fi victima unei farse sau a unui trend viral pe rețelele de socializare.

Poliția investighează acest incident. Autoritățile sunt de părere că acest gest ar putea fi clasificat drept „comportament antisocial”.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite