Ce flori nu se oferă în ziua de Florii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Florii, pe lângă sărbătorirea Intrării Domnului în Ierusalim, îi sărbătorim și pe toți cei cu nume de flori care au intrat în viața noastră. Există peste un milion de români care își serbează ziua de nume de Florii, iar dacă aveți de gând să oferiți drept cadou un buchet cu flori, aveți grijă. Unele flori nu se oferă niciodată în ziua de Florii, iar gestul vostru poate fi interpretat greșit.

buchet flori jpeg

Există o mulțime de nume de flori în România, atât pentru doamne cât și pentru domni. Se estimează că peste 1 milion și jumătate dintre cei din țara noastră își vor serba ziua onomastică mâine, așa că, mai mult ca sigur, fiecare dintre noi a pregătit deja cadourile pentru cei dragi, sau urmează să o facă în această seară. Iar pentru cei care nu o fac, măcar exersați în oglindă câteva scuze bune!

Desigur, pe lângă cadouri, sau în locul acestora, pentru cei care au uitat complet de această aniversare, se pot lua și buchete de flori. Buchetul de flori este printre cele mai „clasice” cadouri pentru că rămâne apreciat mereu.

Desigur, există și aici câteva „reguli” la care trebuie să aveți grijă. De exemplu, daca ați uitat de aniversarea soției iar apoi apăreți în casă cu un buchet de flori galbene, vă puteți trezi în mai multe probleme decât vă temeați, pentru că, în general, florile galbene se oferă la despărțire.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite