Motivul pentru care un avion a zburat către Spania fără bagajele pasagerilor:„Vacanța noastră este distrusă!”

0
Publicat:

Un avion care a zburat din Zurich către Spania, în acest weekend, a sosit fără niciun singur bagaj la bord. Pasagerii nu fost informați despre acest inconvenient, iar compania aeriană a acuzat lipsa personalului la sol.

Avionul nu a luat niciun bagaj la bord FOTO Shutterstock
Avionul nu a luat niciun bagaj la bord FOTO Shutterstock

Pasagerii zborului companiei elvețiene către orașul Bilbao, din nordul Spaniei, au așteptat  peste două ore, sâmbătă seara, bagajele, a informat cotidianul Blick, citată de news. yahoo.com.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene elvețiene, Kavin Ampalam, a confirmat că avionul, cu care Swiss a operat în numele companiilor aeriene Edelweiss, a decolat cu 111 pasageri, dar fără bagaje la bord.

A existat o lipsă de personal la sol”, a spus el pentru AFP, adăugând că echipajul a așteptat ca situația să fie remediată.

Dar după „o oră și 16 minute, situația a rămas neschimbată, iar din motive operaționale am decis să zburăm la Bilbao fără bagaje”.

Motivul, a explicat el, a fost nevoia de a prelua pasageri din Bilbao și de a aduce avionul înapoi la Zurich, înainte ca aeroportul să se închidă.

Înțelegem că situația nu este favorabilă persoanelor implicate și, desigur, regretăm inconvenientul”, a spus el.

Pilotul și-a cerut scuze pentru decolarea întârziată

Între timp, Blick a citat pasagerii spunând că pilotul și-a cerut scuze pentru decolarea întârziată din Zurich, acuzând „lipsa de personal calificat”, dar a spus că nu a fost făcută nicio mențiune despre decizia de a lăsa bagajele în urmă.

Pasagerii au spus ziarului că personalul elvețian nu a fost la sol în Bilbao și că au așteptat peste două ore pentru bagaje. Personalul companiei aeriene spaniole Iberia i-a informat că avionul a aterizat fără bagaje la bord.

„Vacanța noastră este distrusă”, a spus Carsten Redlich pentru Blick.

Ampalam a spus că nu poate confirma faptul că pasagerii nu au fost informați cu privire la decizia de a lăsa bagajele la Zurich.

Încă analizăm situația pentru a afla ce s-a întâmplat exact și cum ne putem îmbunătăți această situație. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta”, a spus el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite