Moartea stupidă a unui italian: „Am avut nevoie de aproximativ 12 ore pentru a găsi victima luni dimineaţa“

0
Publicat:

Un producător italian de brânzeturi a decedat duminică seara în Lombardia, strivit de roţile de brânză care au căzut după ce s-a rupt un raft, ceea ce a provocat un efect de domină ducând la căderea a mii de roţi de brânză, fiecare cu o greutate de aproximativ 40 de kilograme. 

Italia: român găsit mort pe o bancă din cauze neclare

"A trebuit să mutăm roţile de brânză şi rafturile cu mâna. Am avut nevoie de aproximativ 12 ore pentru a regăsi victima luni dimineaţa", a explicat Antonio Dusi, şeful brigăzii de pompieri din oraşul Bergamo, subliniind caracterul "complex" al intervenţiei lor.

Depozitul de brânzeturi, situat în micul orăşel Romano di Lombardia, la sud de Bergamo, conţinea în total 25.000 de roţi de brânză stocate pe rafturi cu o înălţime de aproximativ 10 metri.

Câteva mii de de roţi de brânză au căzut, provocând decesul proprietarului companiei, Giacomo Chiapparini, în vârstă de 74 de ani, care lucra în interiorul depozitului.

Salvatorii au fost alertaţi de membri familiei victimei, alarmaţi de zgomotul provocat de căderea roţilor de brânză în seara zilei de duminică, în jurul orei locale 21.00.

Potrivit cotidianului Il Corriere della Sera, victima era singură în depozit, care este destinat să găzduiască roţile de brânză în timpul perioadei de maturare, şi venise în depozit pentru a controla robotul care întoarce şi curăţă automat roţile de brânză.

Brânzeturile produse de această companie este Grana Padano, care seamănă cu Parmezanul şi este foarte popular în peninsulă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite