Mașină aruncată în aer în Melitopol, oraș ocupat de ruși - VIDEO

0
Publicat:

Un autoturism a fost aruncat în aer vineri în centrul orașului Melitopol din regiunea Zaporojie, la ora actuală ocupat de ruși, transmite Ukrainska Pravda. Informația a fost confirmată de primarul ucrainean Ivan Fedorov și Vladimir Rogov, un oficial regional pro-rus. Nu este clar care este numărul victimelor și starea acestora.

Nu e clar numărul victimelor FOTO Twitter
Nu e clar numărul victimelor FOTO Twitter

„A avut loc o explozie puternică în centrul orașului Melitopol. Potrivit martorilor oculari, o mașină folosită de ruși a explodat. În ceea ce privește pasagerii și starea lor, informațiile sunt în curs de clarificare!", a scris Ivan Fedorov, șeful legitim al orașului Melitopol, și colaboratorul Vladimir Rogov, care conduce administrația de ocupație în teritoriile confiscate din regiunea Zaporojie.

Vladimir Rogov a mai relatat că, potrivit informațiilor preliminare, la ora 12:13, o mașină a fost aruncată în aer în centrul orașului Melitopol, la intrarea în parcul Gorki.

Două persoane au fost rănite în urma exploziei unui autoturism Renault Duster în centrul orașului Melitopol, a declarat ulterior Rogov.

El a făcut publică o fotografie cu mașina incendiată.

Pe rețelele de socializare circulă clipuri video și fotografii la locul exploziei, în timp ce unele surse rusești susțin că „sabotorii au aruncat în aer o mașină în care se aflau două persoane din serviciile speciale rusești. Ambii au fost grav răniți, unuia dintre ei i-a fost smuls un membru", însă informațiile nu au fost confirmate de niciun oficial momentan.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite