Italianca vedetă din clipurile „Attenzione, pickpocket!” în care demasca hoții de buzunare, agresată de un român VIDEO

0
Publicat:

Un român a fost reţinut de carabinieri după ce a agresat o italianca, vedetă în mediul virtual, care îi avertizează pe turişti asupra hoţilor de buzunare, relatează Digi24.

Monica Poli avetizează turiştii asupra hoţilor de buzunare, captură video
Monica Poli avetizează turiştii asupra hoţilor de buzunare, captură video

Originară din Veneţia, Monica Poli a devenit cunoscută în oraşul natal şi nu numai pentru faptul că merge în locuri publice şi îi atenţionează pe oameni cu glas tare atunci când vede vreun hoţ în acţiune. Avertismentul său, „Attenzione, borseggiatrici, Attenzione, picpocket!” (Atenție, hoț de buzunare!), a devenit cunoscut datorită mediului online, unde italianca are peste 500 de mii de urmăritori.

Recent, însă, a căzut chiar ea victimă unui hoţ român de buzunare. Pentru că observase comportamentul dubios al unui cuplu, femeia a lansat celebrul său avertisment „Attenzione, borseggiatrici, Attenzione, picpocket!”, numai că bărbatul, român, după cum avea să se dovedească ulterior, s-a întors către ea şi a început să o împingă, după care a încercat să dispară.

El a fost însă împiedicat să facă acest lucru de oamenii care au văzut incidentul şi care l-au reţinut, în timp ce victima a sesizat carabinierii.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că hoţul de buzunare, în vârstă de 46 de ani, are cetăţenie română. El a fost reţinut de carabinierii italieni, fiind acuzat de agresiune, dar este cercetat şi pentru furt.

Monica Poli, cea care a înfiinţat chiar şi o asociaţie care a ajutat poliţia să prindă numeroşi hoţi de buzunare, a declarat că nu este prima dată când a fost agresată de un infractor pe care a încercat să-l demaşte. De asemenea, ea a mai spus că nu se va lăsa intimidată de această întâmplare şi va continua să meargă în locuri publice şi să-i denunţe pe infractori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite