Povestea femeii din Veneția, virală pentru avertismentul „Attenzione, hoți de buzunare!”. Face asta de peste 30 de ani VIDEO

0
Publicat:

Monica Poli este o adevărată expertă în recunoașterea hoților de buzunare. Femeia spune că face dintr-un grup, cel mai vechi din Italia, care luptă împotriva lor de mai bine de 30 de ani.

Monica Poli, venețiana care luptă cu hoții FOTO Captură TikTok
Monica Poli, venețiana care luptă cu hoții FOTO Captură TikTok

A prins primul hoț în urmă cu mai bine de trei decenii, iar în prezent, poate recunoaște unul de la o poștă. Este povestea unei femei din Veneția, astăzi devenită virală pe Tiktok, pentru strigătul ce a consacrat-o: „Attenzione, hoți de buzunare!”.

De-a lungul timpului, ea s-a perfecționat în „meserie” și a devenit un fenomen internațional. Strigătele sale de pe străzi au strâns milioane de vizualizări, pe rețelele de socializare, notează publicația Insider.

Sunetul strigătelor ei, care avertizează turiștii despre hoți de buzunare, a fost împărtășit în special pe TikTok și chiar remixat într-o piesă de dans.

Dar munca ei nu este întotdeauna ușoară, iar misiunile ei nu sunt întotdeauna reușite.

Victima unui incident violent

Deși caută să îi apere pe alții, nimeni nu i-a sărit în ajutor, atunci când a avut cea mai mare nevoie. În eforturile sale de a-i proteja pe turiști, femeia a stârnit, la un moment dat, o adevărată luptă de stradă, în urma căreia, timp de 20 de zile a avut nevoie să poarte o orteză pentru gât.

Venețiana a povestit, pentru New York Times că incidentul a avut loc în urmă cu cinci ani. La vremea respectivă, un grup de fete care furau de buzunare, s-a năpustit asupra ei, atacând-o în plină stradă, sub privirile trecătorilor.

Patru fete s-au luptat cu mine, iar oamenii s-au oprit să vadă scena. Eram singură”, și-a amintit Monica Poli, adăugând că oamenii s-au oprit să vadă ce se întâmplă”, dar nu au intervenit.

A fost groaznic. Am avut un guler pentru gât timp de 20 de zile, a mai povestit femeia.

Cu toate acestea, ea nu s-a oprit din a-și face datoria și nici nu are de gând să o facă prea curând.

După zeci de ani de muncă, nu doar ea îi recunoaște pe hoții de buzunare, ci e și viceversa.

Bărbații îmi arată degetul mijlociu. Îmi fac poze. Fetele, fug. Probabil mă cred nebună”, a conchis ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite