Patru oameni au supraviețuit accidentului de avion în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția Federală rusă de Transport Aerian a remarcat că serviciul local de căutare și salvare la sol a găsit aeronava Falcon 10.

Avion Falcon 10. Foto: Arhiva Adevărul
Avion Falcon 10. Foto: Arhiva Adevărul

Patru persoane care se aflau la bordul avionului Falcon 10, care a dispărut de pe radar în Afganistan, conform datelor preliminare, sunt în viață; informațiile despre încă două fiind în curs de clarificate, se precizează în mesajul Agenției Federale ruse de Transport Aerian.

Conform informațiilor de la ambasada Rusiei în Afganistan: serviciul local de căutare și salvare la sol a găsit avionul Falcon 10, dintre cele șase persoane aflate la bordul avionului, preliminar: patru sunt în viață (au diverse răni), soarta a două persoane. este în curs de clarificare”, a spus departamentul.

Ministerul Transporturilor și Aviației din cadrul guvernului format din mișcarea talibană a confirmat această informație.

Echipa de căutare și salvare a descoperit avionul <...> care a dispărut de pe radar ieri seară (20 ianuarie), patru persoane, inclusiv pilotul avionului, sunt în viață”, se arată în comunicat.

Avionul privat care a dispărut sâmbătă de pe radar în Afganistan efectua evacuarea medicală a unei rusoaice din Pattaya (Thailanda), însoțită de soțul ei. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite