I-a murit soțul în luna de miere și la două luni distanță s-a stins și ea în același mod. Filmul unei tragedii cauzată de un accident casnic

0
Publicat:

Mary Somerville, în vârstă de 39 de ani, a murit în Edinburgh după pierderea soțului ei, Jaime Carsi, 40 de ani, în Mallorca, tragedie pusă pe seama unui frigider defect.

Mary Somerville FOTO: Facebook
Mary Somerville FOTO: Facebook

O femeie a murit la două luni după ce soțul ei a fost ucis de o presupusă scurgere de gaz de la un frigider stricat, în timp ce se aflau în luna de miere în Mallorca, scrie  theguardian.com.

Mary Somerville, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită inconștientă lângă Jaime Carsi într-o casă de vacanță pe 6 mai.

Carsi, în vârstă de 40 de ani, analist de investiții, a fost găsit mort în pat în casa de vacanță din nord-estul insulei.

Mary a fost transportată la spital în stare gravă, dar a murit la Hospice St Columba's din Edinburgh pe 2 iulie.

Ziarul spaniol Última Hora a relatat anterior că Somerville și Carsi se căsătoriseră cu două săptămâni înainte de incident.

Ei au zburat de la casa lor din Edinburgh la casa de vacanță din stațiunea Cala Mesquida.

Când cuplul nu s-a prezentat la o excursie planificată cu barca, s-a dat alarma, relatează MailOnline.

La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al poliției Guardia Civil din Mallorca a declarat: "Totul sugerează că acest lucru s-a datorat funcționării defectuoase a unui frigider cu gaz, ceea ce a dus la o scurgere de monoxid de carbon. Bărbatul a fost găsit mort, iar femeia inconștientă. Amândoi au fost găsiți pe pat. Se pare că a fost un accident casnic."

Iain Stewart, directorul executiv al Asociației interconfesionale din Edinburgh, i-a adus un omagiu lui Somerville, care era originară din Abriachan, la sud-vest de Inverness.

Stewart a postat pe rețelele de socializare: "Mă doare să împărtășesc această veste profund sfâșietoare. Buna mea prietenă și prietenă a Asociației Interconfesionale din Edinburgh, Mary Somerville, a decedat din păcate. Mulți oameni o vor cunoaște pe Mary prin rolul ei de profesoară în Arta de a trăi. Îmi voi aminti de Mary pentru personalitatea ei caldă și contagioasă și pentru zâmbetul care lumina orice încăpere."

Omagii au fost aduse online lui Somerville, o harpistă talentată, care a fost profesoară de yoga și meditație, precum și instructor de respirație la fundația non-profit Art of Living Foundation din Edinburgh.

O persoană a postat pe rețelele de socializare: "Mary era un suflet special, mereu fericită, mereu zâmbitoare".

Altul a spus: "Era o persoană foarte frumoasă: "Îmi pare foarte rău să aud asta. Am întâlnit-o pe Mary de mai multe ori, ea strălucea întotdeauna cu atât de multă lumină, iubire și grație. Fie ca ea să aibă o pace profundă".

Potrivit relatărilor din ziarul local Última Hora, o autopsie a lui Carsi a stabilit că a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon.

Carsi s-a descris online ca fiind din Madrid, dar se crede că s-a mutat în Marea Britanie când era copil și s-a mutat din Londra în Edinburgh în urmă cu aproximativ șase ani, când a obținut un loc de muncă ca analist de risc de investiții la Baillie Gifford.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite