Tragedie la cules de cireșe. Un bărbat a murit după ce creanga pe care era s-a rupt

0
Publicat:

Un bărbat din comuna suceveană Frasin a fost găsit căzut la pământ de către soția lui, care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Omul a murit la spital, după câteva ore.

cireș, FOTO: Arhivă
cireș, FOTO: Arhivă

Tragedia din localitatea suceveană Frasin, unde un bărbat de 56 de ani a murit în urma unui stupid accident, s-a petrecut după ce acesta a căzut din copac în timp ce culegea cireșe, în curtea casei sale.

Creanga pe care se afla bărbatul a cedat sub greutatea lui, iar acesta a căzut de la înălțime, fiind grav rănit.

Soția sa a fost cea care l-a găsit inconștient, după ce a auzit o bubuitură. Femeia a ieșit imediat din casă și și-a dat seama ce s-a întâmplat după ce a văzut creanga ruptă și pe bărbat la pământ.

Aceasta a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor. Cadrele de la Serviciul de Ambulanță l-au preluat pe rănit și l-au transportat inițial la Spitalul Gura Humorului.

Pentru că starea bărbatului era foarte gravă, iar acesta avea leziuni interne, a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde, la ora 23:23, a decedat în secția UPU, în pofida eforturilor medicilor.

Din relatările familiei, bărbatul era singur în momentul în care a urcat în cireș, nefiind suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de cadrele Poliției orașului Frasin.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite