Familia regală din Marea Britanie se pregăteşte pentru naşterea bebeluşului regal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce jurnaliştii din Marea Britanie şi-au ocupat deja primele locuri în faţa spitalului unde va naşte soţia Prinţului William, restul familiei regale adună daruri înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea urmaş pe linia de moştenire a tronului.

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au primit în dar o cutie cu mâncare organică pentru bebeluşi, în timpul unei vizite pe care cuplul regal a făcut-o în regiunea britanică Wales, informează publicaţia „The Daily Mail”.

Prinţul Charles şi soţia lui Camilla s-au întâlnit cu localnicii şi cu reprezentanţii companiei Rhug Estate care produce hrana pentru bebeluşi marca Plum, ce a fost dăruită „bebeluşului regal” prin intermediul bunicilor lui. Plum este principalul brand de alimente pentru bebeluşi din Marea Britanie.

De asemenea, cuplulului regal i s-a înmânat din partea guvernului finlandez şi o cutie cu haine şi produse de îngrijire pentru nou-născutul lui William şi Kate Middleton, potrivit revistei britanice.  

Cutia se poate transforma cu uşurinţă într-un mic pătuţ pentru copii şi era plină cu diverse obiecte de îmbrăcăminte (costume de vară şi de iarnă, dresuri, şosete etc), produse pentru îngrijirea bebeluşului (prosop cu glugă, foarfece de unghii, perie de păr, periuţă de dinţi, cremă hidratantă etc), un album de fotografii şi jucării pentru cel mic.

Nici părinţii mult aşteptatului copil nu au fost uitaţi, având în cutie tampoane pentru sutien şi prezervative. Potrivit BBC, cutia conţine produse furnizate de fundaţia de caritate Kera şi este dăruită tuturor femeilor însărcinate din Finlanda.

Kate Middleton, în vârstă de 31 de ani, va naşte la spitalul St. Mary din centrul Londrei, acelaşi loc unde a fost adus pe lume şi soţul ei în 1982. Evenimentul a fost anunţat pentru jumătatea acestei luni, cel mai probabil pe 12 iulie.

Oficialii din cadrul spitalului unde va naşte soţia Prinţului William a interzis luni staţionarea în patru zone de parcare care fac parte din aripa privată a unităţii medicale. Această limitare are rolul de a oferi spaţiul necesar lui Kate, gărzilor sale de corp şi apropiaţilor ei să circule fără a fi deranjaţi de aglomeraţia reporterilor, potrivit canalului de televiziune Skynews.

La scurt timp după anunţul oficial, o echipă de jurnalişti ai unei televiziuni locale a sosit prima în faţa spitalului St. Mary. Ulterior, trotuarul din faţa instituţiei a fost ocupat de zeci de fotografi  şi cameramani care au adus cu ei echipamente, trepiede şi scări pliante pentru a-şi asigura un loc cu o vizibilitate cât mai mare.


Alte ştiri asemănătoare:

Aşteptarea naşterii „bebeluşului regal” pune pe jar presa din Londra

Spitalul londonez unde va naşte Kate Middleton a restricţionat staţionarea în unele zone de parcare, pentru a permite personalului de securitate şi apropiaţilor ducesei să circule liber atunci când va veni momentul să aducă pe lume „bebeluşul regal”. Jurnaliştii au început să se instaleze în faţa spitalului, în aşteptarea ducesei de Cambridge.

„Efectul Kate“ s-a impus şi în tendinţele vestimentaţiei viitoarelor mame

Inclinaţia ducesei de Cambridge pentru îmbrăcămintea elegantă şi feminină, ţinând cont de faptul că este însărcinată, a stârnit o tendinţă la nivel naţional în rândul viitoarelor mămici din Marea Britanie, relatează „Mail Online“.

Cum va contribui „copilul regal“ la stimularea economiei britanice cu 285 de milioane de euro

Venirea pe lume a unui nou membru în sânul familiei regale britanice poate stimula economia ţării cu mai bine de 285 de milioane de euro, afirmă specialiştii. Astfel, naşterea copilului regal, aşteptată în luna iulie, a fost marcată chiar de membrii casei regale, care s-au alăturat comercianţilor oferind produse pentru bebeluşi, scrie Reuters.

Roberto Cavalli: Kate Middelton ar trebui să se îmbrace mai sexi

Roberto Cavalli consideră că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar trebui să se îmbrace mai îndrăzneţ pentru a figura pe lista celor mai sexi femei. În acest sens, creatorul de modă italian s-a oferit să-i acorde ajutorul soţiei Prinţului William.

Prinţul Harry a dezvăluit fără să vrea sexul copilului lui William şi Kate

Mai multe declaraţii făcute de prinţul Harry şi preluate de presa britanică par să dezvăluie sexul pe care îl va avea primul copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, care se va naşte în luna iulie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite