Emmanuel Macron, fotografiat cu dinții strânși, în mijlocul unei ședințe de box, comparat cu Putin

0
Publicat:

Emmanuel Macron și-a scos mănușile de box. Imagini recente cu președintele francez, făcute de fotograful său oficial, îl arată transpirat, cu dinții strânși și mușchii congestionați, în timpul unui antrenament.

Emmanuel Macron. FOTO Instagram Soazig de La Moissonnière
Emmanuel Macron. FOTO Instagram Soazig de La Moissonnière

Soazig de La Moissonnière, fotograful oficial al președintelui Franței, a publicat a două fotografii alb-negru, care îl înfățișează pe șeful statului purtând mănuși de box și privind fix la sacul de antrenament din fața sa. În mijlocul unei sesiuni de box, chipul său este vizibil marcat de efort, cu dinții strânși și mușchii congestionați, scrie Le Figaro.fr.  

Imaginile, distribuite marți, 19 martie, pe Instagram, au devenit virale și pe Facebook, unde au generat valuri de reacții.

„Nu știu dacă (n.r fotografiile cu Macron.) au fost retușate sau nu și nici nu contează. Ceea ce știu însă este că ele fac parte din virilismul neo-populist de care sunt atât de pasionați astăzi anumiți lideri, începând cu maestrul genului (până acum) Vladimir Putin”, a scris, pe Facebook, Eric Anceau, profesor universitar la  Universitatea din Lorrai.

„Președintele Republicii și-a pus mănușile de box și arată mai hotărât ca niciodată”, notează pagina franceză de media Legend.

Comparând postarea făcută de Soazig de La Moissonnière cu fotografiile anterioare ale președintelui, mulți internauți îl acuză pe fotograful oficial al lui Macron că ar fi folosit Photoshop-ul pentru a „umfla” brațele președintelui în imaginile din timpul sesiunii de box.

De câțiva ani, președintele Emmanuel Macron boxează pentru a se deconecta de la activitățile stresante din viața sa de zi cu zi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite