Cum a pierdut o femeie din Irlanda șansa de a obține o despăgubire de peste 750.000 de euro

0
Publicat:

Un proces intentat de o femeie din Irlanda împotriva unei companii de asigurări, care a cerut despăgubiri în valoare de 758.000 de euro (823.000 de dolari), a fost respins după ce în instanță a fost prezentată o poză cu ea în timp ce participa la un concurs de aruncat brazi de Crăciun, relatează Business Insider.

Femeia a recunoscut că a câștigat concursul de aruncare a brazilor de Crăciun. Foto: Arhivă
Femeia a recunoscut că a câștigat concursul de aruncare a brazilor de Crăciun. Foto: Arhivă

Conform Irish Independent, femeia, Kamila Grabska, a acționat în instanță RSA Insurance după durerile de spate și de gât pe care le-ar fi acuzat în urma unui eveniment rutier din anul 2017. 

În urma accidentului rutier, Grabska, în vârstă de 36 de ani, nu a putut să muncească timp de peste cinci ani. Femeia a mărturisit, de asemenea, că nu-și putea ridica copiii în brațe, nu reușea să efectueze sarcini obișnuite sau să ridice o sacoșă grea și că, câteodată, din cauza durerilor, medicamentele îi erau aduse la pat. 

Însă, la un an de la evenimentul rutier, în luna ianuarie a anului 2018, ea a participat la o competiție de aruncat brazi de Crăciun, conform unei poze prezentate Înaltei Curți irlandeze din Limerick. 

Grabska, care locuiește în orașul Ennis, s-a numărat printre participanții fotografiați la concursul local de aruncare a brazilor de 1,5 metri, așa cum se vede într-un articol al BBC. Participanții se întrec pentru a vedea cine reușește să arunce un brad cât mai departe. 

The Irish Independent a precizat că Grabska a admis în fața judecătoarei Carmel Stewart că a câștigat competiția. Într-un articol din 2018 al publicației citate a fost prezentată ca fiind câștigătoare la proba feminină.  

Cu câteva zile înainte de concurs, femeia îi anunțase pe medici că acuză dureri constante la nivelul coloanei vertebrale, al spatelui și al gâtului, relatează Irish Independent. 

Este un brad de Crăciun foarte mare, natural, și este aruncat de ea cu o mișcare foarte agilă", a declarat Stewart, președintele juriului, citat de publicație. „Mă tem că nu pot decât să trag concluzia că afirmațiile au fost complet exagerate". 

În plus, instanței i-au fost prezentate imagini în care aceasta s-a jucat cu un dalmațian într-un parc timp de circa 90 de minute, potrivit Irish Independent. 

Imaginile au fost surprinse în luna noiembrie a anului 2023, potrivit The Telegraph. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite