Cine sunt oamenii care au murit în naufragiul de pe Lacul Maggiore VIDEO

0
Publicat:

Doi ofiţeri de informaţii italieni, un cetăţean israelian şi unul rus au murit în naufragiul de pe lacul Maggiore.

Lacul Maggiore FOTO: Facebook
Lacul Maggiore FOTO: Facebook

Patru persoane, respectiv doi membri ai serviciilor italiene de informaţii, un cetăţean israelian şi unul rus, au murit în urma scufundării unei ambarcaţiuni turistice duminică pe lacul Maggiore din nordul Italiei, au anunţat luni autorităţile italiene şi presa locală, potrivit AFP, scrie Agerpres.

Ambarcaţiunea cu o lungime de 16 metri s-a răsturnat duminică seară în largul oraşului Lisanza, la extremitatea sudică a lacului, în urma unei furtuni izbucnite din senin.

"În seara de 28 mai, în urma unui accident nautic provocat de o furtună violentă, dl. Claudio Alonzi, în vârstă de 62 de ani (...) şi dna. Tiziana Barnobi, în vârstă de 53 de ani, şi-au pierdut viaţa. Aceste două persoane, membre ale serviciilor de informaţii, se aflau în regiune pentru a participa la o reuniune amicală organizată cu ocazia zilei de naştere a unuia dintre participanţi", precizează un comunicat al serviciilor de securitate italiene.

Potrivit Ministerului de Externe italian a treia persoană decedată este un cetăţean israelian, în timp ce website-ul local de ştiri Varese News scrie că a patra victimă este o rusoaică.

Circa 20 de pasageri care au supravieţuit accidentului au fost salvaţi de alte ambarcaţiuni ori au reuşit să înoate până la mal.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite