Ce le rezervă astrele liderilor lumii în 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politico a consultat astrele pentru a face predicții cu privire la ce le rezervă astrele liderilor lumii în 2024.

Volodimir Zelenski la conferinta anuala din 2024 FOTO EPA-EFE
Volodimir Zelenski la conferinta anuala din 2024 FOTO EPA-EFE

Capricorn: Kim Jong Un

Un Pluto stabil la începutul anului vă va ajuta să obțineți o perspectivă asupra vieții voastre pentru a face unele schimbări extrem de necesare, în special în cercul social. Ați promovat câteva alianțe periculoase recent, care v-au influențat negativ reputația și v-au condus pe o cale periculoasă. Renunțarea la ele nu va fi ușor: ești, la urma urmei, un Capricorn, un semn cunoscut pentru încăpățânarea sa și ostil compromisurilor. Totuși, procedând în acest fel veți avea o viață personală și profesională ceva mai stabilă.

În a doua jumătate a anului, s-ar putea să vă simțiți înclinați să vă asumați niște riscuri inutile și să faceți alegeri profesionale îndrăznețe. Dar nu este momentul să fii imprevizibil, deoarece jocurile de noroc sunt susceptibile să se întoarcă și să te aducă în apă fierbinte la locul de muncă. Ține-ți capul pe umeri și ține-ți cont de orice ar putea pune în pericol pe tine sau pe alții.

Vărsător: Volodimir Zelenski

Planeta voastră conducătoare, Uranus, vă influențează spiritul inovator în prima jumătate a anului, așa că profitați din plin  jucându-vă și îmbrățișându-vă mentalitatea antreprenorială.

Ai în față o serie de succese profesionale mult așteptate, aduse la iveală prin muncă și disciplină. Dar progresul necesită timp, așa că nu vă simțiți frustrați dacă lucrurile se mișcă într-un ritm mai lent decât așteptat. Folosește acest timp pentru a exersa răbdarea și a promova prietenii.

După o primă jumătate a anului plină și plină de evenimente, un Uranus în retrograd în ultimul trimestru al anului 2024 va crea cutremure acasă și la serviciu, aducând un grad de haos, dar deschizând și ușa către o călătorie introspectivă care va ține câteva săptămâni.

Contactul cu sine va duce la liniște sufletească și te va apropia de familia ta, dar inevitabil va provoca tensiuni cu unele cunoștințe. Îmbrățișează această schimbare și renunță la oamenii care te trag în jos.

Gemeni: Donald Trump

Viața ta profesională va fi plină de surprize în 2024, cu o mulțime de suișuri și coborâșuri și noi oportunități de carieră interesante pentru tine.

Dar ai grijă ce îți dorești: „acea slujbă de vis” la care țintești ar putea arăta grozav pe hârtie, dar vine cu o plină de responsabilități și mai mult stres decât poți face față în acest moment al vieții tale. Gândiți-vă cu atenție la alegeri și nu uitați să acordați prioritate sănătății dvs. mintale.

În ceea ce privește afacerile, câteva idei noi interesante vor aduce rezultate profitabile, așa că nu vă fie teamă să vă lăsați imaginația să zboare și să vă arătați geniul. Dar aveți grijă la orice riscuri și scurtături inutile - acestea ar putea duce la probleme pe termen lung.

Ca semn de aer, ești în mod natural fermecător și persuasiv, așa că adunarea unei mulțimi de suporteri nu va fi o problemă. Anul acesta, prevedem o alianță înfloritoare cu semne de pământ precum Capricornul. Dar ai grijă la prieteniile false.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite