Bătrână din Italia, prinsă furând pâine și frunze de salată. Gestul neobișnuit al carabinierilor chemați să o aresteze

0
Publicat:

Împinsă de sărăcie, o bătrână din Italia s-a văzut nevoită să fure dintr-un magazin pentru a avea ce pune pe masă. Incidentul a avut un final fericit, pentru că, în loc să fie arestată, femeia a primit în dar alimentele sustrase. Acestea au fost plătite de carabinierii chemați să o încătușeze.

Carabinierii au achitat bunurile furate de bătrână FOTO Arhivă Adevărul
Carabinierii au achitat bunurile furate de bătrână FOTO Arhivă Adevărul

Femeia în vârstă de 63 de ani a încercat să fure produse dintr-un supermarket din Penne, provincia Pescara, relatează la Repubblica.  

Incidentul a avut loc într-un supermarket din Penne, în provincia Pescara. Ieri dimineață, un carabinier care se afla la cumpărături în timpul liber a fost abordat de șeful magazinului. Acesta i-a raportat prezența unei doamne care încerca să ascundă în poșetă și buzunare mai articole luate de pe rafturile magazinului. Deși fusese descoperită, femeia a încercat totuși să plece fără să treacă pe la casa de marcat. 

Carabinierul a oprit-o și a chemat o patrulă. În acel moment, femeia nu și-a ascuns starea de sărăcie extremă și, plângând, și-a recunoscut fapta, predând polițiștilor ceea ce furase: câteva felii de pâine, niște frunze de salată, fructe și alte obiecte esențiale. 

Impresionați de drama bătrânei, carabinierii au plătit contravaloarea bunurilor pe care i le-au dăruit, iar patronul magazinului a decis să nu depună plângere.

Jaf ca-n filme la un depozit de alimente românești din Italia

La aproximativ 300.000 de euro se ridică paguba în cazul unui jaf petrecut în urmă cu câteva zile la un depozit de produse alimentare românești din apropiere de Torino. Hoții au acționat ca la carte, distrugând sistemul video instalat de proprietar. 

  „La o primă evaluare a pagubelor, lipsesc 11 paleți cu coniac Alexandrion, o mașină industrială de spălat pe jos, doi transpaleți și diferite produse alimentare. Pe lângă toate acestea au dispărut și două furgonete de-ale noastre, în care probabil au încărcat marfa furată. Una dintre ele e model Renault Master, cu numărul de înmatriculare GA 871 TD și cealaltă Iveco Daily, cu numărul GD 870 TB”, a precizat pentru rotalianul.roNarcis Constantinescu, reprezentantul societății Alimtex SRL.

Firma din Torino distribuie produse alimentare românești en-gross și en-detail de 15 ani. Pentru produsele lor sunt foarte căutați de clienți, nu doar din provincia Torino, ci și din Verona, Parma, Modena, Carpi, Rimini, Firenze și Milano.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite