Arma cu care un fan Harry Potter a amenințat într-un hotel din Marea Britanie. Reacția polițiștilor

0
Publicat:

Poliția înarmată a fost alertată și s-a deplasat la un hotel din Marea Britanie în urma unei sesizări referitoare la un bărbat presupus a fi înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni. Arma s-a dovedit însă a fi cu totul altceva.

Bărbatul a amenințat cu o „baghetă magică” FOTO Arhivă
Bărbatul a amenințat cu o „baghetă magică” FOTO Arhivă

Individul în cauză era un fan al celebrului personaj Harry Potter și purta cu el o baghetă de magician, notează BBC News

Raportul incidentului a fost transmis, duminică dimineață, poliției din comitatul Leicestershire. De asemenea, povestea a fost relatată și pe pagina de Facebook a instituției, de către un polițist local, care s-a prezentat și el la hotelul din Enderby.

Potrivit declarațiilor ofițerului, nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident. El a făcut și o glumă referitoare la absența „lui Voldemort” în zonă.

Reacțiile internauților la postarea poliției au fost pline de umor, unul dintre aceștia întrebând în glumă: „Tu ești Sirius?”, referindu-se la nașul lui Harry Potter, Sirius Black.

Un alt internaut a fost ceva mai creativ pe tema universului Harry Potter, scriind „Expecto Patrol-man!”, o adaptare a celebrei vrăji „Expecto Patronum”.

Poliția britanică nu a dezvăluit numele hotelului în care s-a produs incidentul, menționând doar că acesta era un „hotel mare” și că bărbatul implicat în sesizare a fost observat în holul clădirii, în apropierea lifturilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite