Actorul Daniel Radcliffe din Harry Potter va deveni tată: cine e iubita lui

0
Publicat:

Actorul britanic Daniel Radcliffe şi partenera sa, actriţa americană Erin Darke, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară, informează DPA.

Actorul britanic Daniel Radcliffe și Erin Darke se pregătesc să devină părinți Foto: Profimedia
Actorul britanic Daniel Radcliffe și Erin Darke se pregătesc să devină părinți Foto: Profimedia

Un reprezentant al starului din „Harry Potter'' a confirmat sâmbătă informaţia pentru agenţia de presă PA.

Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, care a jucat rolul titular în franciza cinematografică realizată pe baza seriei de romane de succes semnate de J.K. Rowling, şi actriţa americană Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară, potrivit Agerpres.

Cei doi s-au cunoscut, potrivit relatărilor din presă, pe platourile de filmare ale peliculei „Kill Your Darlings'' (2013).

Radcliffe, care a mai jucat în pelicule precum „The Woman in Black'' (2012) şi comedia din 2016 „Swiss Army Man'', îşi împarte timpul între Marea Britanie şi Statele Unite, unde locuieşte cu Erin Darke.

Erin Darke, originară din Michigan, este cunoscută pentru rolul din serialul „Good Girl Revolt'' (2015), iar recent a apărut în serialul Prime Video „The Marvelous Mrs Maisel''.

Radcliffe a mai deţinut rolul principal în pelicula „The Al Weird: The Al Yankovic Story'', care a avut premiera anul trecut.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite