Adevărul Live, ora 16.00. Teoria Marii Conspiraţii Mondiale: cine se află în spatele crizei refugiaţilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Talpeş / Foto David Muntean
Ioan Talpeş / Foto David Muntean

Criza refugiaţilor, cea mai mare problemă cu care se confruntă Europa de la finele celui de-al dilea Război Mondial este, de fapt, rezultatul unui scenariu minuţios pregătit de forţe externe spaţiului european?

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Cine conspiră: ruşii, ISIS, americanii, Al Quaeda? Ce rol are Turcia şi de ce, brus, a decis să dea drumul “robinetului” cu refugiaţi şi de ce a fost activtă Ruta Balcanică prin ridicarea tuturor barierelor la frontierele Greciei, Macedonie, Serbiei…Cui i-a folosit această criză, cui îi foloseşte, direct şi indirect, reacţia la criză? Suntem oare în plin scenariu al derulării unei singure conspiraţii, este cumva Europa scena pe care se intersectează rezultatele a mai multe conspiraţii? Oare aceste teoriii asupra Marii Conspiraţii Mondiale nu sunt, în ele înşile, parte sau rezultat al uneui alt plan de joc la nivel geo-politic?

Dacă întrebările vi se par înteresante, să căutăm răspunsuri în emisiunea Adevărul LIVE începând cu ora 16, moderată de jurnalistul Cristian Unteanu şi care-l are ca invitat pe generalul Ioan Talpeş, fost Director al Serviciului de Informaţii Externe. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite