A câștigat 8,9 milioane de dolari la Loto, dar a avut acces la bani doar după 19 ani

0
Publicat:

Un britanic care a cumpărat un bilet la loterie în anul 2004 și a câștigat 8,9 milioane de dolari a avut acces la bani după 19 ani.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Iorworth Hoare, în vârstă de 70 de ani, a cumpărat biletul câștigător în timp ce se afla la închisoarea Leyhill din Gloucestershire, Marea Britanie, în august 2004, a relatat The Mirror.  

Avea șase condamnări anterioare pentru acuzații, inclusiv viol și tentativă de viol, inclusiv pentru că a încercat să o violeze pe profesoara Shirley Woodman.

După ce a fost eliberat din închisoare în 2005, nu i s-a permis accesul deplin la câștigurile sale la loto din cauza condițiilor de eliberare, dar primea o alocație lunară de 10.766 de dolari.

El a lansat o procedură legală pentru a obține controlul averii sale în 2008, iar acum a primit acces deplin la bani.

O sursă din cadrul Ministerului de Interne a declarat pentru The Mirror: "Nu s-a putut face nimic din punct de vedere legal pentru a-l opri în cele din urmă".

Familia lui Woodman, care a murit anul trecut, l-a îndemnat pe Hoare să își doneze câștigurile în scopuri caritabile.

"El poate face un bine cu acești bani - așa cum a făcut mama mea", a declarat fiica profesoarei, Shelley Wolfson, pentru Mirror.

Un judecător a decis, la solicitarea mostenitorilor victimei, că Hoare trebuie să plătească 50.000 de lire sterline (62.000 de dolari) drept despăgubiri și aproape 800.000 de lire sterline (993.000 de dolari) costuri legale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite