O femeie părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a câștigat o avere la loto. Suma care i-a asigurat liniștea

0
Publicat:

O femei din Columbia care era la un pas să-și piardă casa din cauza datoriilor și a câștigat la loterie o sumă fabuloasă, 300.000 de euro.

Femeia a câștigat o sumă uriașă la loterie
Femeia a câștigat o sumă uriașă la loterie

Și în mijlocul sărbătoririi câștigului în bani, ea a primit incredibil un telefon de la fostul ei partener pentru a o felicita pentru victorie. Și, deloc surprinzător, ea i-a închis telefonul în nas, scrie mirror.co.uk.

Femeia a fost la un pas de a-și pierde casa atunci când a decis să cumpere bilete la loto de la firma Supergiros - la care obții premiul cel mare dacă câștigi la două extrageri - ceea ce este considerat aproape imposibil.

Cu toate acestea, ea a avut biletul câștigător 8628 la loteria El Sinuano și 1935 la extragerea de noapte din Caraibe.

Deși nu i-a publicat numele, presa locală a povestit că era croitoreasă și că a fost la câteva zile distanță de a-și pierde casa, deoarece nu-și permitea să plătească ipoteca.

Iar fiica ei nu reușise să se înscrie în ultimul semestru la universitate din cauza lipsei de bani.

Ca o ultimă speranță, femeia a cumpărat biletul pe 17 ianuarie, care, din întâmplare, era tot la un an după ce soțul ei o părăsise pentru cea mai bună prietenă a ei, ceea ce o lăsase și pe ea în dificultate financiară.

Se pare că femeia a "tremurat" când a aflat că a câștigat uriașa sumă de bani, unul dintre cele mai mari jackpoturi revendicate vreodată în această țară sud-americană, unde salariul mediu lunar este de 800 de lire sterline.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite