Slăbeşte cu această băutură uimitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smoothie-urile sunt hrănitoare şi accelerează metabolismul.
Smoothie-urile sunt hrănitoare şi accelerează metabolismul.

Smoothie-urile sunt delicioase pe tot parcursul anului, dar cei mai mulţi tind să le consume când afară începe să se încălzească. Pe lângă faptul că sunt hrănitoare, unele dintre acestea accelerează metabolismul, ajutându-te să slăbeşti mult mai repede.

Smoothie cu ghimbir, lime şi mango

Ghimbirul este un aliment cu numeroase beneficii pentru sănătate. Este binecunoscut pentru abilităţile sale în calmarea durerilor abdominale, estomparea greţei, pierderea poftei de mâncare, rău de mişcare. Poate fi consumat într-o varietate de moduri: proaspăt, pulbere, uscat, murat sau inclus într-o băutură.

Lime-ul se adaugă de regulă în băuturi, datorită aromei sale intense. Fructul are calităţi terapeutice de necontestat. Ameliorează simtomele scorbutui (afecţiune care apare din cauza lipsei vitaminei C în alimentaţie, care se manifestă prin slăbirea forţei musculare, anemie, sângerarea gingiilor, căderea dinţilor, apariţia unor plăgi deschise). În plus, datorită conţinutului său bogat în acid citric, el ajută în ameliorarea constipaţiei.

Mai mult decât atât, adăugarea de suc de lime în alimentaţie poate reduce febra, preveni problemele gingiilor, îmbunătăţi digestia, ţine la distanţă problemele renale şi ale căilor urinare.

Includerea de lime în dietă este de ajutor şi în probelmele inimii.  Nivelul ridicat de fibre solubile ajută la reducerea riscului de boli cardiace, infarct miocardic şi accident vascular cerebral.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari această băutură ce arde grăsimile din corp.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite