Curăţă ficatul cu apa de stafide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consumul de apă de stafide este o metodă simplă şi eficientă de a 
purifica sângele şi de a stimula funcţionarea corespunzătoare a 
ficatului.
Consumul de apă de stafide este o metodă simplă şi eficientă de a purifica sângele şi de a stimula funcţionarea corespunzătoare a ficatului.

Un ficat sănătos este important pentru întreaga bunăstare a corpului. Cel mai eficient remediu de curăţare şi de detoxificare a ficatului este apa cu stafide.

Stafidele reprezintă o sursă naturală de vitamine şi minerale, dar aceste beneficii sunt multiplicate în mod considerabil dacă bei apa în care au fost înmuiate. Acest lucru se datorează reducerii conţinutului de zahăr, fapt ce te ajută să obţii un remediu excelent pentru ficat.

Medicii recomandă consumul de stafide dimineaţa, întrucât acestea ajută la îngrijirea inimii, elimină colesterolul rău, scad nivelul de trigliceride şi previn constipaţia şi indigestia.

Balonarea, durerea sau disconfortul în zona ficatului, problemele cu digestia sau refluxul gastroesofagian sunt printre simptomele care te anunţă că ai nevoie să elimini toxinele din organism.

Atunci când ficatul nu mai funcţionează bine, te poţi confrunta şi cu transpiraţii excesive, mâncărimi ale pielii, îngrăşare sau, dimpotrivă, pierderea apetitului.

Ajută la detoxificarea organismului

Dacă bei apă de stafide timp de patru zile consecutive, cel puţin o dată pe lună, ajuţi ficatul să funcţioneze mai bine. Beneficiile sale vor fi vizibile în acele momente în care te simţi greoi sau observi că ai o digestie lentă sau dureroasă.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari apa de stafide!

Obţine un efect natural de botox cu această mască

Aşa vei avea mai multă energie şi te vei concentra mai bine!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite