Cu mic, cu mare, bucureştenii au alergat la crosul Click! Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bucureşteni au venit însoţiţi de familie, prieteni şi colegi la crosul Click! Sănătate, care a avut loc duminică, 17 iunie, în parcul Herestrău din Capitală.

Încă de la ora 09:00 cei mici şi-au făcut apariţia, echipaţi şi doritori de mişcare, alături de părinţi, pentru a se înscrie la crosul Click!Sănătate ajuns la cea de-a 10-a ediţie.

De data aceasta, am decis să schimbăm puţin regulile jocului. Astfel, participanţii adulţi au parcurs 2 ture în jurul parcului Herestrău, distanţa stabilită fiind de 12 km, iar copiii au alergat o tură de parc, 6 km.

Au fost prezenţi participanţi de toare vârstele, de la juniori (10-18 ani), seniori (19-59 ani) şi veterani (peste 60 de ani). Imediat după ce s-au înscris şi s-au asigurat că au un tricou şi numărul de participare, doritorii de mişcare au făcut încălzirea cu instructorul Adrian Dumitraşcu.

Startul a fost dat la ora 10:00, de atleta Oana Pantelimon, care i-a lăudat pe alergători că au răspuns invitaţiei Click! Sănătate şi i-a încurajat să promoveze un mod de viaţă sănătos. La crosul Familiei, startul a fost dat la 11:45, de Livia Graur, prezentatoare Prima Tv, iar Loredana Dinu, campioană mondială la scrimă, a dat startul la crosul Copiilor.

Află mai multe informaţii despre cros pe clicksănătate.ro
 

Leacuri fel de fel cu pătrunjel

Cum te ajută prebioticele să pierzi în greutate

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite