Ceaiul şi supa din ghimbir te ajută să-ţi recapeţi silueta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rădăcina de ghimbir este un condiment care dă savoare unică preparatelor, având un gust acru-picant. Însă nu doar în bucătărie poate fi utilizată. Ghimbirul are proprietăţi terapeutice, cu efecte benefice în topirea grăsimii abdominale. În plus, detoxifică şi elimină senzaţia de balonare.

Ca să poţi slăbi cu ajutorul ghimbirului, nu trebuie să ai probleme de sănătate, pentru că acesta are şi contraindicaţii. De exemplu, nu e bine să-l consumi dacă ai alergie şi dacă suferi de ulcer, pentru că dă arsuri, ori boli de ficat.

Eşti gravidă? Evită să mănânci ghimbir, pentru că încă nu s-au făcut suficiente studii legate de impactul substanţelor din ghimbir asupra fătului şi e mai bine să nu rişti. De asemenea, trebuie să ştii că dacă îl consumi în exces poate provoca tulburări de tranzit, cum este constipaţia.

Beneficiile rădăcinei

Lăsând la o parte contraindicaţiile, ghimbirul are proprietăţi medicinale şi, de aceea, este folosit de multă vreme pentru tratarea bolilor. Asta pentru că poate reduce inflamaţiile, îmbunătăţeşte digestia, reduce colesterolul „rău“, te ajută să te relaxezi şi, bineînţeles, arde grăsimile.

Află cum să-ţi recapeţi silueta cu ceai şi supă din ghimbir pe clickpentrufemei.ro.

Ceaiul de ghimbir, cel mai puternic medicament
5 motive neaşteptate pentru care te îngraşi uşor

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite