Ce spune despre tine poziţia în care dormi şi cum este cel mai indicat să te odihneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poziţia de dormit ne poate arăta ce fel de temperament avem şi are legătură cu starea mentală şi fizică
Poziţia de dormit ne poate arăta ce fel de temperament avem şi are legătură cu starea mentală şi fizică

Când îţi alegi poziţia de dormit, cel mai probabil o faci pentru a te odihni cât mai confortabil, însă acest lucru poate spune multe despre tine.

ie că alegi să dormi pe spate, pe burtă sau în altă poziţie, ştiinţa spune că felul în care dormi are legătură cu personalitatea ta. Cercetările arată că poziţia de somn ne poate arăta ce fel de temperament avem şi are legătură cu starea mentală şi fizică.

Un studiu realizat de specialistul Chris Idzikowsk a analizat şase poziţii diferite de somn şi a aflat ce secret ascund acestea.

1. Dormitul într-o parte

Cunoscută şi sub denumirea de „poziţia fătului‟, poziţia într-o parte şi cu picioarele ghemuite este cea mai comună poziţie de somn. 41% dintre cei 1.000 de participanţi la studiul specialistului Chris Idzikowki au declarat că dorm în această poziţie, în special femeile. Cercetătorul a analizat că persoanele care preferă această poziţie de somn au o personalitate sensibilă. Ei încearcă să pară puternice, însă sunt de fapt timide şi liniştite.

Află aici mai multe detalii despre această cercetare şi descoperă care este poziţia de dormit pe care mulţi specialişti o recomandă.

Viață sănătoasă


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri