Băutura care te ajută să slăbești și să-ți subțiezi talia

0
Publicat:

Un plan grozav care te va ajuta să pierzi în greutate implică o dietă sănătoasă, multă mișcare și, bineînțeles, hidratare. Există câteva ingrediente care pot fi adăugate în paharul cu apa și care o pot face și mai benefică: lămâie și semințe de chia, relatează Shefinds.

Apa cu lămâie și semințe de chia ajută și la stimularea metabolismului. Foto Shutterstock
Apa cu lămâie și semințe de chia ajută și la stimularea metabolismului. Foto Shutterstock

Apa contribuie la reducerea poftei de mâncare și a aportului de calorii, dar și la eficientizarea antrenamentelor și stimularea metabolismului. 

Dieteticianul și nutriționistul Krutika Nanavati de la Clinic Spots a vorbit despre beneficiile apei cu lămâie și semințe de chia. Astfel, conform nutriționistului, aceste două ingrediente au fiecare propriile lor beneficii care ajută la subțierea taliei, iar consumul regulat reprezintă o modalitate excelentă de a vă stimula metabolismul. În plus, băutura oferă și o senzație de sațietate. 

În primul rând, apa cu lămâie este o băutură cu conținut scăzut de calorii, care oferă senzația de hidratare și sațietate, ambele fiind importante pentru pierderea în greutate”, a explicat Nanavati. 

 „În plus, semințele de chia din această băutură pot ajuta la stimularea metabolismului și îmbunătățirea digestiei, care poate sprijini și pierderea în greutate”. 

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Mod de preparare 

Pentru început, tot ce trebuie să faceți este să adăugați puțin suc de lămâie într-un pahar de apă caldă. „Puteți adăuga, de asemenea, câteva picături de miere pentru gust", sugerează Nanavati. 

Ulterior, adăugați semințele de chia.  

Încercați această băutură în fiecare dimineață și beneficiați de multiplele beneficii pentru sănătate pe care le oferă, cum ar fi pierderea în greutate, detoxifierea și o sursă de antioxidanți", a mai adăugat Nanavati. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite