Tehnici pentru a creşte chimia între două persoane aflate la prima întâlnire, recomandate de un expert în relaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima întâlnire este de obicei foarte emoţionantă. Prin prisma acestui aspect, fiecare partener se concentrează asupra propriei persoane şi uită de conexiunea dintre ei. Pentru a putea crea chimie, trebuie să ţinem cont de câteva tehnici.

Dincolo de orice, la prima întâlnire trebuie să existe chimie. Acel ceva care să te facă să îţi pierzi mintea şi să îţi doreşti să revezi cât mai curând persoana respectivă. Nu este vorba de dorinţa nebună de sex, ci mai degrabă de schimbul de energie dintre două persoane, scrie bustle.com. 

Pentru a creşte chimia între două persoane, Kali Rogers, expert în relaţii şi fondatorul Blush Online Life Coaching, oferă câteva recomandări:

Poartă ceva confortabil

Alegerea hainelor pentru o primă întâlnire cu siguranţă este un lucru dificil. Dincolo de aspectul sexy, contează foarte mult şi modul în care te simţi. Nu purta ceva prea strâmt, prea multe accesorii sau tocuri exagerate şi încearcă să adopţi o ţinută confortabilă.

Gândeşte pozitiv

Dacă pleci de acasă cu gândul că întâlnirea va fi plictisitoare, iar partenerul neinteresant, s-ar putea să ţi se întâmple. „Dacă vrem să avem o bună conexiune, trebuie să gândim pozitiv şi să ne simţim entuziasmaţi“, spune Rogers. Uită-te încă o dată la profilul lui/ei şi spune-ţi în gând că vă veţi distra pe cinste. Apoi, mergi şi bucură-te de prima voastră întâlnire.

Foloseşte-te de limbajul corpului

Pentru a menţine o energie pozitivă puternică, acordă o atenţie sporită limbajului corpului tău. „Păstraţi braţele şi umerii deschişi“, spune specialistul. Acest lucru este extrem de important, încrucişarea mâinilor şi a picioarelor fiind un gest care opreşte chimia înainte de a apărea.

Nu-ţi fie frică de atingeri

Dacă te simţi bine şi îţi place persoana din faţa ta, nu-ţi fie teamă să îi atingi mâna sau umărul „accidental“. Acest gest îi va transmite că îţi stârneşte interes, fiind un bun mod de a flirta.

Complimentează-ţi partenerul

Dacă vă întâlniţi în urma unei relaţii începute on-line, este posibil deja să fi interacţionat şi să ştiţi câteva lucruri unul despre altul. Prima întâlnire pune mai mult accentul pe aspectul fizic şi chimia dintre voi. Un compliment este o bună metodă de a valida persoana pe care ai întâlnit-o, relaxând puţin situaţia.

Vorbiţi despre pasiunile voastre

Dacă vă place acelaşi gen de film sau aveţi hobby-uri comune, păstraţi conversaţia în această direcţie. Acest gen de conversaţie nu numai că va crea chimie între voi, dar este şi foarte plăcută.

Nu uita să zâmbeşti

Chiar dacă sunt unele momente în care nu mai ştii ce să spui, nu uita să zâmbeşti. Acest gest are un impact major asupra chimiei dintre voi. Bineînţeles, nu trebuie să afişezi un zâmbet fals pe care să-l păstrezi pe faţă toată întâlnirea, dar dacă simţi să faci asta, cu siguranţă va avea un impact pozitiv.

Nu uita să sugerezi o viitoare întâlnire

Dacă v-aţi simţit bine împreună, nu uita să sugerezi o viitoare întâlnire. „Chiar dacă ai putea crede că este evident că te interesează partenerul, s-ar putea să aibă nevoie ca lucrurile să fie cât mai clare“, spune Rogers. Va aprecia că faci lucrurile mai uşoare, fiind în beneficiul amândurora.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite