Poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreabă-ţi iubitul ce îl înebuneşte cel mai tare în dormitor.
Întreabă-ţi iubitul ce îl înebuneşte cel mai tare în dormitor.

Vrei să ai o viaţă sexuală mai condimentată? Vezi care sunt poziţiile pe care bărbaţii le adoră. În definitiv, relaţii intime sunt despre iubire şi intimidate, despre încredere şi plăcere.

1. Femeia deasupra

Întreabă-ţi iubitul ce îl înebuneşte cel mai tare în dormitor şi sigur îţi va spune că imaginea ta goală este cea care îl excită de fiecare dată. Facem pariu. Această poziţie sexy te pune în postura de conducător şi exact aşa vrea şi el să te vadă. Astfel, în timp ce tu ai libertatea de a decide ritmul şi intensitatea contactului, el poate explora fiecare părticică din corpul tău. Bonus? Are cea mai plăcută privelişte la care poate spera un tip.

2. Misionarul

Poziţia, deşi cea mai comună în dormitor, este printre cele mai apreciate de bărbaţi, deoarece le permite să deţină controlul total, în timp ce sunteţi încă foarte intimi. Şoldurile tale sunt libere să se mişte în ritmul stabilit de ambii, fără cuvinte, iar buzele şi privirile sunt suficient de aproape încât să iasă cu scântei. Sexul de calitate este ca o conversaţie, iar poziţia misionarului vă permite să comunicaţi prin intermediul corpului vostru.

Descoperă poziţiile sexuale pe care bărbaţii le adoră pe clickpentrufemei.ro.

Secretele partidelor de dragoste perfecte
4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite