Poziţii incendiare de încercat în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu uita de el, răsfaţă-l cu un sex oral cu „artificii“ înainte.
Nu uita de el, răsfaţă-l cu un sex oral cu „artificii“ înainte.

Fie de Revelion, fie după petrecerea de după, când sunteţi doar voi doi, încercaţi aceste poziţii de făcut dragoste. Sexologii spun că asigură orgasme intense, dacă sunt respectate nevoile partenerilor.

Adică nu aştepta să intuiască el ce ai vrea tu să ţi se întâmple în timpul actului sexual. Îi poţi sugera tu câteva mişcări şi gesturi, care îţi plac încât te duc pe culmile plăcerii.

Nu uita de el, răsfaţă-l cu un sex oral cu „artificii“ înainte şi îţi va mulţumi cu toată puterea lui pentru senzaţiile resimţite.

Înainte de toate, apucaţi-vă de treabă doar dacă sunteţi puşi pe distracţie şi nu aveţi un scop precis. Nu fă dragoste pentru că trebuie sau ca să nu se supere partenerul de cuplu.

Cu bazinul ridicat

Prima poziţie, pe care dacă nu ai încercat-o până acum trebuie neapărat s-o pui în aplicare, poate fi explicată astfel: femeia stă pe spate, înclină capul şi ridică abdomenul şi bazinul, având picioarele desfăcute, în aşa fel încât bărbatul s-o pătrundă cu uşurinţă. Este necesară puţină condiţie fizică, dar specialiştii spun că această poziţie oferă unul sau mai multe orgasme intense garantate.

Descoperă şi alte poziţii incendiare pe care să le încerci în noaptea dintre ani pe clickpentrufemei.ro.

Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci de sărbători
Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite