Poziţii sexuale pe care să le încerci de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sexul poate fi doar începutul unei seri de poveste.
Sexul poate fi doar începutul unei seri de poveste.

De sărbători, te gândeşti cum să îi mulţumeşti pe toţi cei din jur, de la prieteni, la familie şi colegi de muncă. Dar, unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa ta, pe care vrei să îi vezi fericiţi, este partenerul de viaţă.

Nu există seară mai specială pentru un cuplu, decât cea care se termină cu o noapte fierbinte de amor. Sau poate sexul este doar începutul unei seri de poveste. Şi, pentru că vorbim de sărbători, ce ai zice să încerci o poziţie mai deosebită?

Lumânarea

După o partidă de sex din această poziţie, sigur vei devora tot ce e pe masă. Întinde-te pe podea, pe spate, cu picioarele ridicate, exact în poziţia „lumânarea”. Partenerul se aşează în genunchi, cu faţa spre spatele tău. Penetrarea va fi profundă şi, deşi poziţia nu este cea mai comodă, intensitatea orgasmului va face să merite efortul.

Sărută bucătarul

Indiferent dacă aveaţi de gând să gătiţi, tocmai aşezaţi masa sau nu aveaţi deloc treabă în bucătărie, această poziţie este una foarte erotică, ceea ce va garanta o noapte de neuitat. Te aşezi în fund pe blat, cu picioarele în faţă, partenerul se apropie de blat, iar tu îţi încolătăceşti picioarele în jurul taliei lui.

Descoperă şi alte poziţii sexuale pe care să le încerci de sărbători pe clickpentrufemei.ro.

Ce îşi doresc femeile în pat… dar le e ruşine să spună
Trucuri şi sfaturi pentru un orgasm intens

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite