Obrăznicii care nu-i scot din sărite pe părinţi, chiar dacă asta îşi lasă copiii să creadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii, pe cât sunt de inocenţi, pe atât de uşor le dau părinţilor bătăi de cap. Deşi la prima vedere dau impresia că se supără, există situaţii în care părinţii se simt mai degrabă mândri de năzbătiile inventive ale micuţilor, arată un sondaj realizat recent.

Publicaţia online „The Indepenent” a strâns laolaltă mărturiile a mai mulţi părinţi, care au descris cele mai surprinzătoare năzbâtii ale copiilor lor:

1. „Eram la cumpărături cu fiul meu în vârstă de cinci ani. Când am ajuns la casă, în spatele nostru a apărut o femeie care voia să cumpere un pepene. În momentul în care a văzut-o, fiul meu a strigat: «Ce mama dracului? E uriaş!». Când l-a auzit, casieriţa a rămas blocată şi vizibil şocată. I-am spus că a înţeles greşit şi că fiul meu a spus de fapt o replică din nişte desene animate, dar el a avut grijă să mă corecteze rapid. «Nu, tată, am spus că pepenele ăla este al dracului de mare. Vreau şi eu unul!». Aparent, sunt un tată îngrozitor.”

2. „Locuiesc cu tatăl meu şi cu fiica mea în vârstă de nouă ani. Uneori merg la sala de forţă noaptea şi îi spun fiicei mele să se spele pe dinţi când sunt eu plecată. Drept dovadă că a făcut-o, se filmează cu tableta, iar când mă întorc, îmi arată filmarea. Într-una din zile mi-am dat seama că în videoclipul pe care mi l-a arătat avea părul aşezat într-un mod diferit de realitate şi mi-am dat seama că s-a înregistrat dinainte, în mai multe haine, doar ca să nu se spele pe dinţi zilnic. Deşi am fost impresionată, i-am explicat serios că atunci când eram şi eu copil, bunicul meu mă bătea cu un set de cabluri ori de câte ori nu mă spălam pe dinţi. De atunci execută acest ritual de mai multe ori pe zi, de una singură.”

3. „Când fiul meu în vârstă de nouă ani m-a chemat speriat în camera lui, spunându-mi că are un monstru în şifonier, i-am spus că este prea mare pentru astfel de lucruri şi să se culce de îndată la loc. Pentru că a insistat, totuşi, să mă uit în şifonier, am deschis uşa, iar când am aprins lumina m-am speriat de moarte de ochii furioşi care mă priveau din spatele uşilor. Fiul meu pusese o oglindă în şifonier, iar eu era să am un atac de cord în timp ce el se tăvălea pe jos de râs.”

4. „Fiul meu în vârstă de 16 ani şi amicii lui şi-au denumit echipa de dodgeball (n.r. sport american cu mingea) «Snipe» doar pentru sta în faţa întregii şcoli, în mod absolut «accidental», cu tricourile lor inscripţionate cu litere formând cuvântul «Penis». Ce mamă mândră am fost eu!”

5. „Fiica mea în vârstă de şase ani era hărţuită de un băiat de la şcoală. Într-o zi, el a provocat-o în faţa prietenilor lui spunându-i: «pun pariu că nu ai curaj să mă loveşti în testicule». Dar ea l-a lovit. De atunci nu a mai deranjat-o.”

6. „Fiica mea, în vârstă de 15 ani, s-a apucat de box. Într-o duminică, în timp ce ne jucam în curtea din spatele casei, m-a prins cu garda jos şi mi-a tras un pumn suficient de puternic cât să văd stele verzi vreme de câteva minute. Sunt un bărbat de 110 kilograme şi m-a doborât. Am fost atât de impresionat şi plin de dragoste, că am rămas fără cuvinte.”

7. „Am făcut o gaură în peretele din camera mea, pe care am reparat-o cu nişte hârtie fotografică pe care am pictat-o astfel încât să arate la fel ca peretele. Tatăl meu a fost foarte supărat când a aflat, doi ani mai târziu, dar după ceva timp a avut puterea să îmi spună că am făcut o treabă impresionantă cu reparaţia peretelui.” 

8. „Mama mea a murit de curând, însă când eram clasa a şasea mă descurcam să îi falsific semnătura foarte, foarte bine. Adevărul a ieşit la iveală când şi-a văzut semnătura pe un document pe care ştia sigu că nu l-a semnat. A fost foarte furioasă şi m-a certat aspru, dar am aflat de la rudele mele că se lăuda în faţa lor cu falsul meu şi că le supunea la teste, rugându-le să ghicească ce iscălitură este a ei şi care este falsul meu.”

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite