O aventură cu şeful: preţul pe care infidelii l-ar plăti şi pentru alte beneficii

0
0
Persoanele infidele sunt dispuse să treacă definitiv peste principii, dacă ies în câştig în mai multe domenii
Persoanele infidele sunt dispuse să treacă definitiv peste principii, dacă ies în câştig în mai multe domenii

Cei care îşi înşală partenerul de viaţă, ar fi dispuşi să depăşească şi mai multe norme morale, dacă de pe urma aventurii ar avea de câştigat în plan personal.

Aventurile extraconjugale nu sunt, mereu, doar rezultatul unei nemulţumiri sau frustrări acumulate, ci fac parte din tabloul larg al acţiunilor pe care unii oameni sunt în stare să le facă pentru a ajunge unde îşi doresc.

O aventură scurtă cu şeful pentru a urca în ierarhia firmei este una dintre situaţiile în care mulţi ar alege să treacă peste orice principii. Mulţi oameni predispuşi la infidelitate şi aventuri extraconjugale. 

Site-ul Victoria Milan, destinat oamenilor căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie, dar care îşi caută o aventură, a realizat un sondaj printre 3.000 de membri, atât femei, cât şi bărbaţi. 67% din aceştia au mărturisit că nu s-ar da din calea unei aventuri cu superiorul, dacă de pe urma acestei „întâlniri” ar reieşi o promovare sau o mărire salarială. 

Mai mult de atât, 42% din persoanele care îşi înşelau deja partenerul de viaţă. sau căutau să o facă, au avut deja o aventură cu un coleg de muncă sau cu şeful, în timp de 81% spun că „s-au prostit” măcar o dată într-un astfel de context. 

„Faptul că se petrec atât de multe ore pe zi cu colegii la muncă transformă aceste relaţii oficiale în contexte în care sentimentele încep să se manifeste, iar tensiunile sexuale să apară”, spune Sigurd Vedal, directorul site-ului.

„Mulţi dintre cei care înşală nu fac decât să dea curs tentaţiilor şi să pună capăt tensiunii, ca să nu mai vorbim despre posibilitatea unei promovări sau măriri salariale”, a adăugat acesta. 

În ciuda numărului ridicat de oameni dispuşi la o aventură, aproape toţi cei chestionaţi sunt conştienţi de riscul asumat. 82% ştiu că o aventură cu un coleg de muncă sau cu un superior poate dăuna mai mult decât o aventură cu o persoană străină. 

Citeşte şi:

Dragă jurnalule, spune-i nevestei mele că încă n-o înşel

Ce le supără mai tare pe femeile înşelate

Dovezile ştiinţifice care îţi arată că te va înşela

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite