Studiu realizat în 26 de ţări: câte femei căsătorite rămân în mariaje în care nu mai au parte de sex

0
0

De ce înşală femeile căsătorite, aceasta era întrebarea la care încerca să dea răspuns un studiu realizat anterior cercetării de faţă. Iar răspunsurile oferite în cazul primului sondaj vin să susţină concluziile chestionarului făcut de un site de întâlniri care se adresează persoanelor căsătorite, dar plictisite de viaţa de cuplu.

Absenţa relaţiilor sexuale este motivul din ce în ce mai invocat ca motiv de femeile căsătorite din ziua de azi pentru a-şi căuta fericirea în braţele altui bărbat, relevă studiul realizat pe 74.600 de membri din 26 de ţări ai site-ului Ashley Madison, un site de întâlniri pentru persoane căsătorite aflate în căutarea unei escapade amoroase menită să le facă mai picantă viaţa sexuală.

Conform sondajului, 22% din femeile măritate din SUA au mărturisit că sunt tentate să-şi înşele partenerii sau au făcut-o deja pentru că nu mai au parte deloc de sex în căsnicie.

Situaţia nu este prea roz nici pentru britanice, care au declarat în procent de 18% că nu mai fac dragoste cu soţii lor, chinezoaicele din Hong Kong în proporţie de 16%, 12% în Spania, 9% în Franţa şi 8% în Brazilia şi Italia.

"Studiul global pe care l-am realizat arată că aproape 1 din 5 femei este implicată într-un mariaj în care nu mai întreţine relaţii sexuale, ceea ce cu siguranţă nu a acceptat în ziua nunţii“, a declarat un reprezentant al site-ului de dating.

Citeşte şi :

10 lucruri pe care le înveţi într-o căsnicie

Cât de important este sexul într-o căsnicie?

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite