De ce „prinţul pe cal alb” întârzie să apară? 6 greşeli frecvente ale femeilor care pun bărbaţii pe fugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşti singură, dar în căutarea dragostei, după ce toate relaţiile tale s-au sfârşit cu partenerul trântind uşa în urma lui. Poate nu ai întâlnit încă persoana potrivită sau poate tu eşti de vină pentru faptul că „prinţul tău” întârzie să apară.

Fost concurent al emisiunii „Bachelorette”, formatul american al emisiunii cunoscută drept „Burlăciţa” în România, David Good s-a specializat în relaţii. Acesta a scris o carte destinată femeilor fără noroc în dragoste, numită: „The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy” („Codul unui bărbat: ghidul unei femei pentru descifrarea unui tip dur”). „Pe scurt, cartea mea este despre tipul de bărbat mândru, educat şi respectuos. Este şi despre cum să fii fericită cu un bărbat adevărat”, a declarat Good, adăugând că există câteva lucruri pe care femeile le fac constant şi care îndepărtează tipii grozavi. Iată o listă cu şase dintre aceste lucruri, bazată nu pe experienţa proprie a lui Good, ci pe informaţii primite de la alţi bărbaţi:

1. Vrei să îţi faci partenerul să se schimbe

Multe femei încep relaţii cu gândul că vor putea schimba, în timp, bărbatul de lângă ele. Dacă, într-adevăr, se întâmplă acest lucru, vor exista şi consecinţe. „Înţeleg: nu vrei ca nimic altceva să nu mă facă atât de fericit pe cât mă faci tu. Dacă eşti dispusă să obţii acest rezultat eliminând orice altceva iubesc eu în viaţa asta, atunci nu te vreau”, a exemplificat Good ideea care se naşte în capul bărbaţilor pe care partenerele încearcă să-i schimbe.

2. Răbdare, Răbdare şi iar răbdare

„Este bine să-ţi conservi emoţiile şi energia pentru lucrurile cu adevărat importante”, este părerea generală a reprezentanţilor sexului tare. Dar, când bărbaţii procedează astfel, de cele mai mult ori femeile tind să se agite din cauza celor mai mici şi nesemnificative lucruri. Aceste „mişcări” greşite sunt departe de a fi pe placul bărbaţilor.

3. Sexul la prima întâlnire

Trist, dar adevărat, dacă o femeie face sex de la prima întâlnire, „norocosul” armăsar se va gândi că, de fapt, acesta este un obicei şi că femeia respectivă ar proceda la fel cu oricare altul. Femeile care se îndepărtează după un sărut de noapte bună şi-i lasă plini de dorinţă sunt mult mai atrăgătoare pentru reprezentanţii sexului tare decât cele care oferă totul din prima.

4. Vorba multă, sărăcia femeii

Femeile au darul de a despica firul în patru, chiar şi atunci când este mai indicat să laşi lucrurile aşa cum sunt, fără să epuizezi un subiect şi fără să repeţi aceleaşi lucruri la nesfârşit. Până şi un „te iubesc” spus de prea multe ori îşi pierde valoarea.

5. Neîncrederea

Loialitatea este o calitate uriaşă pentru un bărbat. Dacă o femeie îi este neloială unei prietene, acest lucru îi zdruncină, oarecum, încrederea bărbatului de lângă ea, care se gândeşte că acelaşi lucru i-l poate face şi lui. 

6. Puterea

Dacă femeile vor să se simtă protejate de partener, bărbaţii au nevoie să ştie că ei sunt cei responsabili de acest lucru. „Ne puteţi da acest sentiment doar printr-o privire sau printr-un cuvânt”, spune David Good în cartea sa.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite